AnonymBruker Skrevet 4. mai 2011 #1 Del Skrevet 4. mai 2011 Hvorfor velger de mørk sjokolade overfor melkesjokolade? Det er da ikke stor forskjell i karbohydratinnhold..? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2011 #2 Del Skrevet 4. mai 2011 Mindre er det uansett og skal man først spise sjokolade så hvorfor ikke holde seg til et sunnere alternativ. Jeg spise mørk mest pga smaken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tjoms Skrevet 4. mai 2011 #3 Del Skrevet 4. mai 2011 De mørke sjokoladene har ofte lavere GI. På helsekosten får man også kjøpt mørk sjokolade som er veldig lav i karbo. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2011 #4 Del Skrevet 4. mai 2011 Man spiser gjerne under halvparten i mengde også siden mørk sjokolade er så mektig. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Meridian Skrevet 4. mai 2011 #5 Del Skrevet 4. mai 2011 Det er mange som ikke tåler melk(kumelk) pga laktosen eller melkeproteinene, og da velger man naturlig nok mørk sjokolade. Dessuten er mørk sjokolade sunnere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2011 #6 Del Skrevet 4. mai 2011 De mørke sjokoladene har ofte lavere GI. På helsekosten får man også kjøpt mørk sjokolade som er veldig lav i karbo. Vet du hvor mye dette koster? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anglofil Skrevet 4. mai 2011 #7 Del Skrevet 4. mai 2011 Jeg er en av de lavkarberne som ikke gjør det, jeg spiser kun sukkerfri sjokolade. Allikevel, hvis jeg skulle bakt en kake så ville jeg brukt mørk sjokolade fordi det allikevel som oftest er mindre karbohydrater og lavere GI. Mvh Yvonne Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tjoms Skrevet 4. mai 2011 #8 Del Skrevet 4. mai 2011 Vet du hvor mye dette koster? Hm, rundr 30 kr for en 80 grams kanskje? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anglofil Skrevet 4. mai 2011 #9 Del Skrevet 4. mai 2011 Vet du hvor mye dette koster? Den mørke sjokoladen fra sukkerfritt som har 2 gram karber pr 100 gram koster rundt 23 kr for 75 gram. Kjøper den på Ultra, helsekost og Rema 1000. Mvh Yvonne Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2011 #10 Del Skrevet 4. mai 2011 Den mørke sjokoladen fra sukkerfritt som har 2 gram karber pr 100 gram koster rundt 23 kr for 75 gram. Kjøper den på Ultra, helsekost og Rema 1000. Mvh Yvonne Tusen takk for svar! :D Hva heter den, og smaker den ikke søtt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anglofil Skrevet 4. mai 2011 #11 Del Skrevet 4. mai 2011 Tusen takk for svar! :D Hva heter den, og smaker den ikke søtt? Den heter bare "mørk sjokolade". Du får den også i melkesjokolade (7 karber pr 100 gram), samt hasselnøtter m.m. Synes alle disse smaker veldig godt jeg da. Her kan du se hvordan de ser ut, det finnes mange varianter. Mvh Yvonne 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tjoms Skrevet 4. mai 2011 #12 Del Skrevet 4. mai 2011 Den heter bare "mørk sjokolade". Du får den også i melkesjokolade (7 karber pr 100 gram), samt hasselnøtter m.m. Synes alle disse smaker veldig godt jeg da. Her kan du se hvordan de ser ut, det finnes mange varianter. Mvh Yvonne Her står det da 50 gram karbs per 100 gram, hvorav 43 gram er sukkeralkoholer? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anglofil Skrevet 4. mai 2011 #13 Del Skrevet 4. mai 2011 (endret) Her står det da 50 gram karbs per 100 gram, hvorav 43 gram er sukkeralkoholer? Man trekker fra sukkeralkoholene siden de nedbrytes i liten grad til sukker i fordøyelsessystemet. Det er derfor en del får problemer med magen, da det går rett ut igjen. Ergo er det ikke å anbefale å spise for mye av slikt. Mvh Yvonne Endret 4. mai 2011 av Yvonne 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2011 #14 Del Skrevet 4. mai 2011 Det er mange som ikke tåler melk(kumelk) pga laktosen eller melkeproteinene, og da velger man naturlig nok mørk sjokolade. ..og i mørk sjokolade er det ikke melk??! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå