Redbull Skrevet 3. mai 2011 #1 Skrevet 3. mai 2011 Kan jeg bytte ut hvitt med brunt sukker i absolutt ALLE retter? Går det for det samme, bare brunt ikke er så behandlet? Bruker jeg i så fall samme mengde?
AnonymBruker Skrevet 3. mai 2011 #2 Skrevet 3. mai 2011 Det er vel en smakssak - brunt og hvitt sukker smaker jo forskjellig. Og jeg vil gjette at det ikke er det samme i retter som f.eks. er basert på eggedosis. Også kommer det an på hva slags brunt sukker du bruker. Vanlig brunt sukker fra butikken (demerarasukker), er bare farin tilsatt sirup/melasse. Og selv om du kjøper ordentlig rårørsukker er forskjellene i næringsinnhold og sunnhet minimale. Dui blir ikke sunnere av å spise brunt i stedet for hvitt sukker, du blir sunnere av å kunne ned på sukkeret.
Gjest Skrevet 4. mai 2011 #3 Skrevet 4. mai 2011 Jeg lagde krem med brunt sukker engang, det smakte egentlig bare irish coffe....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå