Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan jeg bytte ut hvitt med brunt sukker i absolutt ALLE retter? Går det for det samme, bare brunt ikke er så behandlet? Bruker jeg i så fall samme mengde?

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Det er vel en smakssak - brunt og hvitt sukker smaker jo forskjellig. Og jeg vil gjette at det ikke er det samme i retter som f.eks. er basert på eggedosis.

Også kommer det an på hva slags brunt sukker du bruker. Vanlig brunt sukker fra butikken (demerarasukker), er bare farin tilsatt sirup/melasse. Og selv om du kjøper ordentlig rårørsukker er forskjellene i næringsinnhold og sunnhet minimale. Dui blir ikke sunnere av å spise brunt i stedet for hvitt sukker, du blir sunnere av å kunne ned på sukkeret.

Skrevet

Jeg lagde krem med brunt sukker engang, det smakte egentlig bare irish coffe....

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...