Gå til innhold

Hva bakte/lagde du sist?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

2 eggehviter

1/2 dl Sukrin Gold

2 dl revet kokos

200 gram mørk sjokolade

1 1/2 dl kremfløte

Pisk eggehvite og sukrin

Tilsett revet kokos

Fordel i 4 store muffinsformer

Sett i ovnen på 200 grader i ca. 10-12 min(skal bli litt gyllenbrun og sprø på toppen)

Kok opp kremfløten med sjokoaldebitene

La muffinsene hvile i ca. 10 min og fordel sjokoladen på toppen.

Sett i fryseren i 20-30 min:)

attachicon.gifimage.jpg

:sikle:

Anonymous poster hash: d6a04...c8c

Skrevet

Grove rundstykker som vanlig. Med linfrø og solsikkekjerner.

Skrevet

Kanelknuter.

og så må jeg prøvebake ei sjokoladekake en dag, skal prøve en ny type sjokoladekrem.

(Guttungen har bursdag om et par uker, så må få prøvelaget den snart)

Skrevet (endret)

Lagde juice av epler, selleri, agurk og isbergsalat i juicemaskinen.

Denne ble servert til frokost sammen med nybakte glutenfrie scones.

Endret av MarianneE
Skrevet

Eplesmuldrepai med havregryn i ovnen nå. Skal ha pisket krem med skikkelig god vanilje oppå.

Skrevet

Foccaciabrød :)



Anonymous poster hash: 4c4eb...21d
Skrevet

lagde banoffee pie igår :)

Anonymous poster hash: 1aba2...83a

Skrevet

Dere må forresten prøve disse bollene : Helt fantastisk gode!

Bakte dem til en bursdag og de er perfekte, luftige og gode!

http://www.detsoteliv.no/oppskrift/verdens-beste-boller

Jeg prøvde disse nylig, men mine ble harde som stein! Smaken var god, men måtte være helt varme for at de skulle være spiselige..

Anonymous poster hash: 96332...4c2

Skrevet

Halvgrove rundstykker med havregryn. havremel, fibra og hvetemel. Hadde i tillegg ikke melk, så hadde i litt appelsinjuice i tillegg til vann. Ble veldig gode!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...