AnonymBruker Skrevet 12. desember 2012 #801 Skrevet 12. desember 2012 Havremuffins med eplesaus istedet for smør/olje og med sjokoladebiter. Ble god frokost! Anonym poster: e9a38b0a168748ace64522ba4ce71bc3
missdior Skrevet 12. desember 2012 #802 Skrevet 12. desember 2012 har laget pepperkakedeig i dag :D gleder meg til å stikke ut kakene i morgen!
Gjest norah Skrevet 12. desember 2012 #803 Skrevet 12. desember 2012 Pepperkakehus (les; kirke). 8 timers arbeid og ekstra sikret med gullhyssing :gjeiper: DÆVEN for noen bakeskills! Jeg klarer jo såvidt få ferdighuset til å henge sammen....har vurdert å lage sjøl, men nå ble jeg bare litt satt ut av underverket Jeg har lagd flere ting simultant på en måte i går, oppsummerer; Knekkebrød, speltrundstykker, mandelkuler med to lag sjokolade, kokossjokolade(også to lag sjokolade - en slags hjemmelaga variant av bounty). Og mandelmelk, men det er jo ikke baking Ser det står lagde her, da hiver jeg på en slags egenkomponert tomatsuppe fordi min bror kom på besøk og jeg ikke gadd lage noe tidkrevende.
Gjest Sobril Skrevet 15. desember 2012 #805 Skrevet 15. desember 2012 Karamellisert popcorn. Nam Nam.
AnneMarthe Skrevet 15. desember 2012 #807 Skrevet 15. desember 2012 I dag har jeg holdt på i mange timer! Har laget Norges beste sjokoladekake (den som ble kåret i går), tiramisu, fikenmarmelade og surkål til julaften!
Gjest Borghild Skrevet 15. desember 2012 #808 Skrevet 15. desember 2012 Eh, glutenfri sjokolademuffins fra Toro. Flaut, men jeg er en vandrende katastrofe på kjøkkenet.
AnonymBruker Skrevet 16. desember 2012 #809 Skrevet 16. desember 2012 Italiensk sjokoladeis. Ble helt nydelig. Anonym poster: 190f57782caab710bdd3fcb02d966919
Gjest Sobril Skrevet 1. februar 2013 #810 Skrevet 1. februar 2013 Mørk sjokoladekake med lag på lag av hjemmelaget bringebærpuré/marengs glasur. Har holdt på i ørten timer så jeg håper den er god. http://kakefabrikken.com/2012/11/05/dark-chocolate-raspberry-cake/#comment-344
theastyles Skrevet 1. februar 2013 #812 Skrevet 1. februar 2013 Lagde knasende granola, vaniljekrem og pannekaker nå i stad
Gjest Skrevet 2. februar 2013 #816 Skrevet 2. februar 2013 Nå har jeg satt deigen til heving. "Suerbrød" kaller min kjære de, da de inneholder masse sunne frø og speltmel. Brødene er særlig mettende pga. chiafrøene. http://www.lisba.net/node/581
MissStiles Skrevet 2. februar 2013 #817 Skrevet 2. februar 2013 For 2 uker siden bakte jeg brownies og sjokolademuffins. Uka etter bakte jeg vanlig muffins og sjokoladeglasur.
Gjest gjest17 Skrevet 2. februar 2013 #819 Skrevet 2. februar 2013 Grovt eltefritt brød med valnøtter og honning. Snakte veldig godt til ost :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå