MarianneE Skrevet 29. september 2015 #2061 Skrevet 29. september 2015 Til bursdagen min i august fikk jeg en iskremmaskin. På kjøkkenet nå lages det fløteis med knust sjokoladekjeks til pappa og samboeren kommer på besøk i ettermiddag. 1
AnonymBruker Skrevet 29. september 2015 #2062 Skrevet 29. september 2015 Sitron/lime-muffins med hvit sjokolade Oppskrift? Anonymous poster hash: 8d0d2...9f7
elvital Skrevet 29. september 2015 #2063 Skrevet 29. september 2015 Til bursdagen min i august fikk jeg en iskremmaskin. På kjøkkenet nå lages det fløteis med knust sjokoladekjeks til pappa og samboeren kommer på besøk i ettermiddag. Åh.. Det hørtes godt ut! Kan jeg og komme på besøk? hehe Jeg lagde eplekake og to brød på søndag, og pizza i går.
AnonymBruker Skrevet 29. september 2015 #2064 Skrevet 29. september 2015 Halvgrove rosinboller til kvelds ^^, Havre og kokosmuffins med blåbær Oppskrifter? Anonymous poster hash: 8d0d2...9f7
Biloba Skrevet 29. september 2015 #2065 Skrevet 29. september 2015 Engelske scones til søndagsfrokosten.
tuttavims Skrevet 29. september 2015 #2066 Skrevet 29. september 2015 Smuldrepai med epler, hveteboller og grive rundstykker.
Gjest Gjest_Hello Kitte Skrevet 29. september 2015 #2067 Skrevet 29. september 2015 Svensk kladdkake til min mann En lchf-ostekake til gjestene jeg får i morgen
KristineS Skrevet 30. september 2015 #2068 Skrevet 30. september 2015 (endret) Oppskrifter?Anonymous poster hash: 8d0d2...9f7 http://www.detsoteliv.no/oppskrift/havregrynsboller-med-rosiner Denne oppskrifta brukte jeg men jeg brukte havregryn jeg hadde kjørt med stavmikseren i stedet for hele havregryn. Bollene var skikkelig saftige og gode. Selv dagen etterpå. Endret 30. september 2015 av KristineS
MarianneE Skrevet 30. september 2015 #2069 Skrevet 30. september 2015 Åh.. Det hørtes godt ut! Kan jeg og komme på besøk? hehe Jeg lagde eplekake og to brød på søndag, og pizza i går. Hi hi... Isen smakte fantastisk! (Unnskyld)
Thorn Skrevet 1. oktober 2015 #2070 Skrevet 1. oktober 2015 Halvgrove rundstykker med cottage cheese står i ovnen nå. Lukter fantastisk, håper de smaker like godt!
MarianneE Skrevet 4. oktober 2015 #2073 Skrevet 4. oktober 2015 Har planer om å bake brownies idag. Vi skal ut og spise middag med et vennepar, hvis ikke hadde det blitt middag som tar lang tid å lage. Elsker å bruke søndager på kjøkkenet!
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2015 #2074 Skrevet 4. oktober 2015 Lagde eplerose i går. Som tilogmed broderen, som ikke er særlig glad i eplekake, tok to stykker av! Må ha vært vellykket Anonymous poster hash: 4763f...ea0 1
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2015 #2075 Skrevet 4. oktober 2015 Bakte rundstykker til høstferien i går :-)Anonymous poster hash: 180dc...cb6
sweety pie Skrevet 4. oktober 2015 #2076 Skrevet 4. oktober 2015 Bakte rundstykker til høstferien i går :-)Anonymous poster hash: 180dc...cb6 Woow, de så kjempe gode ut. Hva pleier du å gjøre med så mange? Fryse dem?
AnonymBruker Skrevet 4. oktober 2015 #2077 Skrevet 4. oktober 2015 Woow, de så kjempe gode ut. Hva pleier du å gjøre med så mange? Fryse dem? Ja, jeg fryser dem ned:-) og når jeg skal spise dem igjen putter jeg de i stekeovnen, setter på 100 grader, og tar ut rundstykkene når ovnen er varm:-) da blir de som nystekte igjen Anonymous poster hash: 180dc...cb6 1
Gjest Ennasus Skrevet 4. oktober 2015 #2078 Skrevet 4. oktober 2015 Mini kanel-, sjokolade- og hvit sjokolade snurrer
MarianneE Skrevet 5. oktober 2015 #2079 Skrevet 5. oktober 2015 Har planer om å bake brownies idag. Vi skal ut og spise middag med et vennepar, hvis ikke hadde det blitt middag som tar lang tid å lage. Elsker å bruke søndager på kjøkkenet! SKUFFA!!!! Oppskrift fra Det Søte Liv, inneholdt b.la 300 gram sjokolade og det skulle 5 ss kakao I. Stusset litt over de 5 ss og hadde bare 2.5 men det fikk holde. Kaka endte ca 2 cm høy og smakte sterkt av kakao pulver. Jeg tok en skje av kaka og det holdt. Tror jaggu det er førstegang jeg ikke har klart å spise en kake. Nedturen var stor- får bake ny idag. "Kruttkaka" som min kjære kalte den blir tørket, smuldret opp og brukt som smakstilsetning når vi lager is. Det tror jeg vil funke.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå