MarianneE Skrevet 20. april 2015 #1921 Skrevet 20. april 2015 Vi hadde bursdagsselskap her igår og jeg lagde pavlova og nøttekjernekake. Sistnevnte er en familiespesialitet. 1
elvital Skrevet 20. april 2015 #1922 Skrevet 20. april 2015 http://m.db.no/2012/04/10/tema/mat/klikk/21049696/?www=1 Men brukte havregryn i stedet for speltmel. Skikkelig godt!
Rexina Skrevet 24. april 2015 #1923 Skrevet 24. april 2015 Akkurat bakt eltefrie brød, og det var så enkelt at det kan gjøres hver uke! Bakte også scones for noen dager siden, og det er fast inventar her i huset.
melatonin Skrevet 24. april 2015 #1926 Skrevet 24. april 2015 Bakte akkurat brownies! Og for første gang fikk jeg det til! Må legge til at jeg er elendig til å bake, føler meg veldig god på kjøkkenet utenom baking av kaker uten gjær! I morgen begyner øvingen på å lage suksesstertekrem til et 50årslag!
FantasDick Skrevet 24. april 2015 #1927 Skrevet 24. april 2015 Sukkerbrød og brownies til bursdag i dag.
AnonymBruker Skrevet 24. april 2015 #1928 Skrevet 24. april 2015 Sukkerbrød og brownies til bursdag i dag. Brukte du sukkerbrødet til hestekaka, eller?? Anonymous poster hash: afe95...bc9
FantasDick Skrevet 24. april 2015 #1929 Skrevet 24. april 2015 Brukte du sukkerbrødet til hestekaka, eller?? Anonymous poster hash: afe95...bc9 Ja, stemmer det!
Pingting Skrevet 25. april 2015 #1930 Skrevet 25. april 2015 Verdens mest sjokoladete sjokoladekake til mannens bursdag i morgen. Ordentlig saftig Texas sjokoladekake-bun. Delte den i to og hadde sjokoladesmørkrem inni og utenpå hele kaka. Og et lass med hakket hvit, melke-, og 70% sjokolade på toppen.
AnonymBruker Skrevet 25. april 2015 #1931 Skrevet 25. april 2015 Veldig amerikanske chocolate chip cookies med havsalt, mmm Anonymous poster hash: 8e303...3b1 1
Pingting Skrevet 25. april 2015 #1932 Skrevet 25. april 2015 Veldig amerikanske chocolate chip cookies med havsalt, mmmAnonymous poster hash: 8e303...3b1 Det ER SÅ GODT med salt i søt bakst.
AnonymBruker Skrevet 25. april 2015 #1933 Skrevet 25. april 2015 I dag har jeg bakt rundstykker med hvete, spelt og durum (tilbehør til middagen) og brownies. Samt laget portvinskokte pærer. Anonymous poster hash: cbe2a...c11
AnonymBruker Skrevet 26. april 2015 #1935 Skrevet 26. april 2015 Denne står i ovnen, vi spiser kake til 71 grader nord http://www.taste.com.au/recipes/27863/butter+cake+with+lemon+frosting?ref=collections,cakes Anonymous poster hash: ec0dd...32f
AnonymBruker Skrevet 26. april 2015 #1936 Skrevet 26. april 2015 Nydelig fiskegrateng fra bunnen! Nam 😋Anonymous poster hash: 90b6c...fd4
AnonymBruker Skrevet 26. april 2015 #1937 Skrevet 26. april 2015 Gulrotrundstykker! Anonymous poster hash: 8e303...3b1
Gjest Lille-pus Skrevet 26. april 2015 #1938 Skrevet 26. april 2015 Bakte grove rundstykker med lin- og gresskarfrø i går. Veldig enkle saker, så deler greit oppskriften 4 ss meierismør 5 dl skummet melk 2 dl vann 50 gr fersk gjær 1 snau ts salt 1 kilo grovbakst frø etter eget valg og smak (jeg bruker masse linfrø og en god mengde gresskarkjerner) Kjør deigen i kjøkkenmaskin i 10 minutter. Ved behov tilsett litt grov sammalt rug (eller hvetemel, fritt valg. Jeg bruker grov rug) Deigen heves 30 minutter under plast, bakes ut til 32 rundstykker. Heves 30 minutter, pensles med vann og stekes v/225 grader i ca 15 minutter. Ut av ovnen kommer slike: 1
Pampusse Skrevet 27. april 2015 #1939 Skrevet 27. april 2015 Bakte grove rundstykker med lin- og gresskarfrø i går. Veldig enkle saker, så deler greit oppskriften 4 ss meierismør 5 dl skummet melk 2 dl vann 50 gr fersk gjær 1 snau ts salt 1 kilo grovbakst frø etter eget valg og smak (jeg bruker masse linfrø og en god mengde gresskarkjerner) Kjør deigen i kjøkkenmaskin i 10 minutter. Ved behov tilsett litt grov sammalt rug (eller hvetemel, fritt valg. Jeg bruker grov rug) Deigen heves 30 minutter under plast, bakes ut til 32 rundstykker. Heves 30 minutter, pensles med vann og stekes v/225 grader i ca 15 minutter. Ut av ovnen kommer slike: Grove rundstykker.jpg Så gode de så ut Lille-pus . Du er flink med baking . Tror jammen jeg skal kjøre Lille-pus helg neste helg, for da skal mannen jobbe
AnonymBruker Skrevet 28. april 2015 #1940 Skrevet 28. april 2015 Jeg sitter nå å teller på knappene om jeg skal lage disse: http://www.seriouseats.com/recipes/2012/05/birdie-bread-baking-with-kids.html Renger med at instant yest er tørrgjær Anonymous poster hash: ec0dd...32f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå