Gå til innhold

Kan jeg bruke hvitt sukker i stedet for brunt sukker til småkakedeig?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har tenkt å lage peanøttsmørcookies, og i oppskriften skal det være 1 cup vanlig sukker og 1 cup brunt sukker. Nå har det seg sånn at jeg ikke har brunt sukker i hus, og lurer derfor på om jeg bare kan erstatte hele den ene koppen med vanlig sukker?

Skrevet

Brunt sukker bidrar til en litt seigere konsistens, men hvis du ikke syns det er så farlig kan du sikkert bruke hvitt sukker i stedet. Bare pass på at de ikke stekes for lenge, med kun hvitt sukker kan de lett bli harde.

Skrevet

Takk for svar.

Jeg var litt utålmodig og satte i gang, jeg. :ler: Tok litt mindre sukker totalt sett, men tilsatte litt lys sirup i stedet for. Håper det blir bra.

Skrevet

Oppdatering: det ble kjempebra! :sikle:

Gjest idakaroline
Skrevet

Det hørtes veldig godt ut! Har du en oppskrift du vil dele? :)

Skrevet

Se her. :nigo:

Oppskriften har altså 200 g sukker og 165 g brunt sukker. Jeg brukte 300 g sukker og 2 ss lys sirup.

Skrevet

Jeg har prøvd veldig mange forskjellige slike oppskrifter, og min erfaring er at det er best med litt mer brunt sukker enn hvitt! Ca 220 mot 210 g er det i min oppskrift. Men jeg syns de er best når de er skikkelig seige.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...