Gjest Naenia Skrevet 1. april 2011 #2 Skrevet 1. april 2011 Å lage raclette, selvfølgelig! Man legger oppi tygge skiver av en sterk ost i de "spadene" og så legger man løk og andre grønnsaker på toppen. Så venter man til alt er stekt og spiser det på sin egen tallerken.
MissStiles Skrevet 1. april 2011 #3 Skrevet 1. april 2011 Elsker raclette. Pleier som regel å ha bakt potet som tilbehør. Også steker jeg enten pølser, kjøtt eller kylling i de små pannene. I tillegg til å ha ost på eller diverse grønnsaker til.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå