Gjest Tex Skrevet 1. november 2003 #1 Del Skrevet 1. november 2003 Har bestemt meg for at jeg skal få krumkakejern i min egenlagede julekalender (den som har et par tre luker, og som eieren selv velger innholdet i) for det har jeg ønsket meg lenge. Så da må jeg ha oppskrift...... noen som har? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/54944-krumkakeoppskrift/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madley Skrevet 1. november 2003 #2 Del Skrevet 1. november 2003 Står som regel på esken med krumkakejernet i det.... Mamsen bruker iallefall den...kjempegode... Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/54944-krumkakeoppskrift/#findComment-727085 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cobra Skrevet 1. november 2003 #3 Del Skrevet 1. november 2003 Her har du en iallefall: KRUMKAKER 2 egg 1 1/2 kopp sukker 1 1/2 kopp smeltet smør 1 1/2 kopp Potetmel 1 1/2 kopp Hvetemel 1 kopp vann Litt vaniljesukker Håper den smaker Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/54944-krumkakeoppskrift/#findComment-727095 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tex Skrevet 1. november 2003 #4 Del Skrevet 1. november 2003 Tusen takk! :blunke: *skrive ned* Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/54944-krumkakeoppskrift/#findComment-727118 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tristessa Skrevet 1. november 2003 #5 Del Skrevet 1. november 2003 2 egg 1 1/4 dl sukker 125 gram smør 2 dl hvetemel litt vaniljesukker Egg og sukker piskes til eggedosis, tilsett smør og mel vekselvis. Kjempebra oppskrift, er ikke så begeistret for potetmel i bakverk. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/54944-krumkakeoppskrift/#findComment-727155 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amica Skrevet 1. november 2003 #6 Del Skrevet 1. november 2003 Ta så mange egg som du trenger. Vei eggene, og ta i like stor mengde av sukker mel margarin og en halv teskje vaniljesukker pr. egg. Bland, og la det bli stivt i kjøleskapet. Dette er de aller beste krumkakene (synes jeg), og det er Mormors oppskrift. Det synes jeg alltid det er hyggelig å tenke på når vi står der og lager en kjempeoppskrift med det gamle krumkakejernet vi har arvet etter henne. Bare husk å oppbevare deigen i kjøleskapet. Ta kun ut litt og litt mens du steker kakene, ellers "smelter" smøret og røren blir for løs. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/54944-krumkakeoppskrift/#findComment-727226 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amica Skrevet 2. november 2003 #7 Del Skrevet 2. november 2003 Jeg glemte å skrive at egg og sukker skal piskes til eggedosis, og smøret skal smeltes og avkjøles. En familieporsjon er av ca. 6 egg. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/54944-krumkakeoppskrift/#findComment-729245 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå