mirrmurr Skrevet 27. mars 2011 #1 Skrevet 27. mars 2011 `Vi skal lage menykort, og lurer på hvor mye/lite som e vanlig å skrive? Og om det er vanlig å ta med vinen som serveres? Feks forrett, skirver dere Røkelaks fra Namsen, servert med posjerte egg og melbatoast Serveres med Banear Sauvignon Blanc D'Alba Eller noe mer/mindre???
Frk. Belle Skrevet 27. mars 2011 #2 Skrevet 27. mars 2011 Vi skrev: Hovedrett Lammefilet med Anna-potet, pastinakkpuré, friske grønnsaker og timiansjy Vin: Felsina Berardenga Chianti Classico 2007
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå