AnonymBruker Skrevet 24. mars 2011 #21 Skrevet 24. mars 2011 Jeg var 4 år på 80-tallet, så jeg vet ikke om veikromaten på det tiåret, men ikke vær så slem mot TS da! Herregud for noen usakligheter dere serverer henne! (Tog du'an? "Serverte", passer til temaet ikkesant! ;).) Uansett, legg negativiteten hjemme og si noe positivt og kom med nye froslag heller enn å lage kvalme! 2
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2011 #22 Skrevet 24. mars 2011 Hun fikk gode tips om salat/saus lengre opp i tråden her. Du mener det ikke er lov å komme med flere tips/forslag?
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2011 #23 Skrevet 24. mars 2011 Klart det er, men det må også være lov å si ifra når folk er helt på jordet.
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2011 #24 Skrevet 24. mars 2011 Klart det er, men det må også være lov å si ifra når folk er helt på jordet. Hvem er på jordet?
HopelessFear Skrevet 24. mars 2011 Forfatter #25 Skrevet 24. mars 2011 Jeg ville i alle fall puttet pinjekjerner og fetaost i salaten også. Det er kjempegodt! Jeg pleier å kjøpe fetaost på glass. Da kan jeg kan bruke oljen som fetaosten ligger i, og helle over salaten som en dressing Forøvrig synes jeg du skal beholde ananasen, og de andre grønnsakene! Kanskje legge til litt hjertesalat også. Har tenkt litt på fetaost, og det kommer garantert oppi, så fremst sambo er enig. Hm.. er ikke helt sikker på hvordan hjertesalat er, men finner nok ut av det. Når det gjelder min mat, så innrømmer jeg at den er veldig dårlig når det gjelder salater. Når jeg bodde på hybel, så laget jeg salat av egg, ost, skinke, all slags salatblader jeg fant, paprika, løk og oliven og helte over bernåsås. Men det var godt og lett å lage, så jeg var storfornøyd.
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2011 #26 Skrevet 24. mars 2011 Trådstartes salat. Hun ville lage en salat med ost, skinke og ananas og servere den til stekt kyllingfilet. I tillegg ville hun servere en potetsalat.
Wombat Skrevet 24. mars 2011 #27 Skrevet 24. mars 2011 Jeg syns bretagnesaus er veldig godt til kyllingfilet jeg, men vet ikke om det passer godt sammen med potetstappen 2
HopelessFear Skrevet 24. mars 2011 Forfatter #28 Skrevet 24. mars 2011 Og hvorfor prøver dere å pakke på meg 80talls-kro-mat-stempelet når jeg ikke engang er PÅTENKT i det årstallet? 1
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2011 #29 Skrevet 24. mars 2011 Har tenkt litt på fetaost, og det kommer garantert oppi, så fremst sambo er enig. Hm.. er ikke helt sikker på hvordan hjertesalat er, men finner nok ut av det. Når det gjelder min mat, så innrømmer jeg at den er veldig dårlig når det gjelder salater. Når jeg bodde på hybel, så laget jeg salat av egg, ost, skinke, all slags salatblader jeg fant, paprika, løk og oliven og helte over bernåsås. Men det var godt og lett å lage, så jeg var storfornøyd. Hva er bernåsås? Noe lokalt?
HopelessFear Skrevet 24. mars 2011 Forfatter #30 Skrevet 24. mars 2011 Hva er bernåsås? Noe lokalt? Svensk bernasaus.
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2011 #31 Skrevet 24. mars 2011 Du trenger ikke å ha skinke i en salat til kyllingfilet. Lag en basissalat og ha ananas og sukkererter ved siden av. Ovnstekte tomater og paprika hever måltidet.
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2011 #32 Skrevet 24. mars 2011 Svensk bernasaus. Hva er det? Oppskrift?
HopelessFear Skrevet 24. mars 2011 Forfatter #33 Skrevet 24. mars 2011 Lag en basissalat og ha ananas og sukkererter ved siden av. Ovnstekte tomater og paprika hever måltidet. Som sagt kan jeg ikke ha sukkererter, siden da kan sambo dø av det. (Han er veldig allergisk mot det, hovner skikkelig opp i halsen/munnen.)
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2011 #34 Skrevet 24. mars 2011 Hva er det? Oppskrift? Hun mener nok bernaisesaus. Når hun sier svensk betyr det nok posesaus.
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2011 #35 Skrevet 24. mars 2011 Som sagt kan jeg ikke ha sukkererter, siden da kan sambo dø av det. (Han er veldig allergisk mot det, hovner skikkelig opp i halsen/munnen.) Det var kanskje derfor hun skrev at du skulle ha det "ved siden av". Død av sukkererter, he he, noe å skrive i minnetalen det
HopelessFear Skrevet 24. mars 2011 Forfatter #36 Skrevet 24. mars 2011 Hun mener nok bernaisesaus. Når hun sier svensk betyr det nok posesaus. Såklart er det posesaus. Men det er svensk produsert posesaus som heter bernåsås. Smaker mye bedre enn den norske posesausen.
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2011 #37 Skrevet 24. mars 2011 Såklart er det posesaus. Men det er svensk produsert posesaus som heter bernåsås. Smaker mye bedre enn den norske posesausen. Skjønner ikke hva slags saus dette er. Får ingen treff når jeg googler bernåsås. Er du sikker på at det er det den heter? Men posesaus passer vel ikke til en fin middag uansett?
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2011 #38 Skrevet 24. mars 2011 Skjønner ikke hva slags saus dette er. Får ingen treff når jeg googler bernåsås. Er du sikker på at det er det den heter? Men posesaus passer vel ikke til en fin middag uansett? Treig i toppen OG snobbete. Må være slitsomt. 5
Gjest Ms. Raggsokk Skrevet 24. mars 2011 #39 Skrevet 24. mars 2011 Skjønner ikke hva slags saus dette er. Får ingen treff når jeg googler bernåsås. Er du sikker på at det er det den heter? Men posesaus passer vel ikke til en fin middag uansett? Bernaisesås får man endel treff på. Samma det vel. Jeg kjenner mange, til og med restauranter, som "jukser litt" når de lager mat, så psoesaus er vel ikke direkte forbudt. 1
AnonymBruker Skrevet 24. mars 2011 #40 Skrevet 24. mars 2011 For noen idioter noen er... Trådstarter skriver finere i gåseøyne, "finere". Jeg får dermed ikke inntrykk av at hun skal lage gallamiddag for slottet, men en litt bedre middag enn det hun klasker sammen til daglig. Jeg signerer for øvrig bretagnesaus, som er min go-to-saus når vi har kylling. Jeg elsker saus så jeg ville hatt med saus selv til potetsalat. 4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå