Gå til innhold

Ostekake bakt i ovn


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lurer på om det er mulig å fryse ned ostekake? :vetikke:

Den typen som bakes i ovn... Denne f.eks.

Erfaringer? :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

HEi!

Jeg har aldri prøvd selv, men kom over en oppskrift nylig, på New York Cheesecake (som skal stekes) og der sto det at den egner seg dårlig for frysing, kornet seg visst.

Gjest Silvermist
Skrevet

Åh...jeg fikk voldsomt lyst på kake nå! :fnise:

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har fryst ned rester av tilsvarende bakt ostekake som den du linker til flere ganger. Det går fint, kaka blir slett ikke kornete, men kjeksbunnen blir litt vassen. Jeg ville altså ikke gjort det om jeg skulle servert kaka til gjester, men sånn for å ta vare på det som er igjen til en gang det ikke er så nøye er det helt fint.

Ellers kan du lage den ferdig 2-3 dager før den skal serveres og oppbevare den i kjøleskapet, det blir den bare bedre av.

Skrevet (endret)

Takk for svar! :)

Tror det blir til at jeg lager den noen dager på forhånd og lar den stå i kjøeskapet. Skal servere til gjester så da er nok det sikrest. Kan jo prøve å ryse ned eventuelle rester og se hvordan det går. Skjønt, det er jo himla godt med sånn kake så tviler vel på at det bli noen rester.. :fnise:

Tror forresten dette er oppskriften jeg bruker.

Endret av Frk. Belle

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...