Mette Skrevet 30. oktober 2003 #1 Del Skrevet 30. oktober 2003 Fikk en gang servert pannekakerøre med noe i, som var laget i en ildfast form. Noen som har vært borti dette og vet hva man bruker i, steketid osv. Hva har man ved siden av? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 30. oktober 2003 #2 Del Skrevet 30. oktober 2003 Det heter ovnspannekake og det er mye forskjellig man kan ha i, f.eks bacon, skinke, revne poteter++ . Hvis du søker på nettet finner du nok noen oppskrifter. I Sverige er det veldig vanlig. Der heter det ugnspannkaka. Et søk på svenske sider bør også gi noen treff. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ivanka Skrevet 30. oktober 2003 #3 Del Skrevet 30. oktober 2003 ovnspannekake, ja. du bruker vanlig pannekakerøre. kan f.eks også serveres med sukker og kanel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 31. oktober 2003 #4 Del Skrevet 31. oktober 2003 Du kan bruke vanlig pannekake og steke den i forma i ovnen (ca. 1/2 time). 5 min før den er ferdig tar du den ut og "tømmer" nutella-sjokoladepålegg på. Sett den inn til sjokoladen renner og er varm. Server med iiiis!! Nam, nam... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå