Mette Skrevet 30. oktober 2003 #1 Skrevet 30. oktober 2003 Fikk en gang servert pannekakerøre med noe i, som var laget i en ildfast form. Noen som har vært borti dette og vet hva man bruker i, steketid osv. Hva har man ved siden av?
Gjest Anonymous Skrevet 30. oktober 2003 #2 Skrevet 30. oktober 2003 Det heter ovnspannekake og det er mye forskjellig man kan ha i, f.eks bacon, skinke, revne poteter++ . Hvis du søker på nettet finner du nok noen oppskrifter. I Sverige er det veldig vanlig. Der heter det ugnspannkaka. Et søk på svenske sider bør også gi noen treff.
ivanka Skrevet 30. oktober 2003 #3 Skrevet 30. oktober 2003 ovnspannekake, ja. du bruker vanlig pannekakerøre. kan f.eks også serveres med sukker og kanel.
Gjest Anonymous Skrevet 31. oktober 2003 #4 Skrevet 31. oktober 2003 Du kan bruke vanlig pannekake og steke den i forma i ovnen (ca. 1/2 time). 5 min før den er ferdig tar du den ut og "tømmer" nutella-sjokoladepålegg på. Sett den inn til sjokoladen renner og er varm. Server med iiiis!! Nam, nam...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå