Gjest Nefertiti Skrevet 28. oktober 2003 #1 Skrevet 28. oktober 2003 Hva kan jeg ha til pasta? Har lyst å prøve en ny variant. Noen gode forslag? Pleier å bruke pasta til laks, kylling, carbonara, vanlig tomat og kjøttsaus. Hvilke andre kombiansjoner kan jeg prøve?
Fakse Skrevet 28. oktober 2003 #2 Skrevet 28. oktober 2003 Har du prøvd røkt laks? Det gir en spennede, god og helt anneledes smak
Gjest gjest1 Skrevet 28. oktober 2003 #3 Skrevet 28. oktober 2003 Røkt fisk, tunfisk i alle varianter. Lag en god ostesaus, og ha i ferdig trekt røktfisk, og kokt pasta. Pleier å servere med kokte gulrøtter og kålrabi. Tradisjonelt, men veldig godt.
Gjest Ethereal Skrevet 28. oktober 2003 #4 Skrevet 28. oktober 2003 Pesto, parmaskinke i tynne strimler og masse parmesan over. Blandes inn i nykokt pasta, gjerne med litt hakkede pinjekjerner over.
Gjest gjest1 Skrevet 28. oktober 2003 #5 Skrevet 28. oktober 2003 Røkt fisk er og veldig godt i pastasalater. Pesto er som himmel og 17mai på engang :D
Nilma Skrevet 28. oktober 2003 #6 Skrevet 28. oktober 2003 Pasta med tomatsaus og mozarella. Start med å lage en enkel tomatsaus, f.eks denne: Hakk litt løk og hvitløk, fres i olje og tilsett en boks tomater. Ha i krydder etter smak. La koke så lenge du har tid til (dess lengre, dess bedre). Når sausen er ferdig blandes den med nykokt pasta og mozarella (helst den ekte typen i lake) i terninger, slik at osten halvsmelter i av varmen fra pastaen og sausen. Deilig! :D Av og til jukser jeg og bruker saus fra glass... :oops: - blir faktisk ikke så verst det heller.
BlaBla Skrevet 28. oktober 2003 #7 Skrevet 28. oktober 2003 BACON. Det er veldig godt sammen med pasta. Ta også oppi litt ost. Skinke går også veldig fint. Dette sammen ketchup smaker bra. Mais og erter og gulerøtter saker også bra. Bør prøves.
Pusekatt Skrevet 28. oktober 2003 #8 Skrevet 28. oktober 2003 Norzolasaus, gjerne med skinketerninger oppi! Dødsdigg!
BlaBla Skrevet 28. oktober 2003 #9 Skrevet 28. oktober 2003 Norzolasaus' date=' gjerne med skinketerninger oppi! Dødsdigg![/quote'] Hva er Norzolasaus?
chimp Skrevet 28. oktober 2003 #10 Skrevet 28. oktober 2003 Spaghetti m kjøttboller a la Lady og Landstryker'n.....m en god tomatsaus og nyrevet parmesan på toppen! Uhmmmmmmm....
MarianneE Skrevet 28. oktober 2003 #12 Skrevet 28. oktober 2003 Stek opp kjøttdeig og ha over tacokrydder som vanlig. Når pastaen er ferdig og du har helt av vannet, ha pastaen tilbake i kjelen, og ha oppi tacokjøttdeigen og masse revet ost. Bland godt sammen og spis!
Gjest Labello Skrevet 31. oktober 2003 #13 Skrevet 31. oktober 2003 Jeg har fått servert spagetti og fiskekaker noen ganger. Jeg syns det var grusomt men så liker jeg ikke fiskekaker heller da.. Kanskje noen som liker det?
RoadQueen Skrevet 1. november 2003 #14 Skrevet 1. november 2003 En fornorsket variant; spaghetti og brun saus - med kjøttkaker eller pølser.
mellom Skrevet 1. november 2003 #15 Skrevet 1. november 2003 olje med hakket hvitløk og frisk timian - deretter parmesan, pepper, fløte og bittelitt sitron. rist hakkede valnøtter i ovnen og strø over pastaen som er blandet med sausen (gnocchinipasta er godt) - må du ha kjøtt kan du bruke sprøstekt bacon eller røyket laks som du har ove til slutt.
Titti Skrevet 3. november 2003 #16 Skrevet 3. november 2003 Vi bruker mye pasta, med egentlig det meste til, men noen av våre favoritter; Pasta, med stekt kjøttdeig eller pølsebiter og bernaisesaus (og gjerne ostebiter blandet i pastaen når den er ferdigkokt)!!!!! Slurp, en bombe, men sååååå snadder!!!!! Så bruker vi å lage noe som vi kaller 'Tromsø-gryte'; Stek kjøttdeig og løk, kok makaroni, bland sammen med tomatpurè. Godt! Vi bruker og endel stekt fiskepudding, med pasta til, gjerne raspet gulrot og remulade også. (For de som vil, en potet eller to også) Ostesnitzel, pasta, bernaise og salat til. Nammmmm, godt med pasta!!
jordbær Skrevet 3. november 2003 #17 Skrevet 3. november 2003 Pesto og kylling sammen med fersk spagetti!! Ett glass pest, en dæsj creme fraishe, en stor t-skje hakket hvitløk, masse finhakket løk og masse finhakket sjampingjon! Stek soppen og løken sammen med smør, salt, pepper og hvitløk i en ganske liten kaserolle. Ikke brun løken, men la det putre godt! Ha i creme fraishe og småkok litt. Ha i pestoen til slutt og la det putre på ovnen en stund. Nam!!) rettet skrivefeil
LilleBille Skrevet 3. november 2003 #18 Skrevet 3. november 2003 Sammen med stekt skinke med persille og valnøtter er det nydelig... Skrell 8-10-12 fedd hvitløk (de blir bare nydelige når de er stekt) - del feddene i 2-3 - og surr dem litt i olje (gjerne valnøtt) - skjær en skinkeboks i biter og stek sammen med hvitløken.. Grovhakk en boks valnøtter og ha oppi sammen masse hakket persille (kan godt være frossen) Hvis du serverer dette med skikkelig hvitløksloff er det bare NAM NAM!
Iselilja Skrevet 4. november 2003 #19 Skrevet 4. november 2003 Skinkepasta med ostesaus Du trenger: En liten løk En halv purre To paprika, gjerne i forskjellig farge Et par båter hvitløk Skinke 2,5 dl fløte 5-6 skiver jarlsbergost Sennep Krydder Pasta (tagliatelle) Slik gjør du: Fres løken, purren og hvitløken. Ha oppi paprikaen og skinken. Etterpå heller du på fløte og smaker til med sennep og krydder. Ha til slutt oppi jarlsbergosten og la den smelte. La det småkoke mens du koker pastaen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå