Hotbots Skrevet 28. februar 2011 #1 Skrevet 28. februar 2011 Hei alle matpratere Skal lage calzone med norwegia, mozzarella, tomatsaus, champignion og spinat. Men så hadde jeg litt lyst til å putte litt kjøtt inni også, men har bare bacon. Kan dere gi meg noen tips på om det smaker godt og evt. hva slags konsistens det blir på baconen etter calzonen er stekt? Skal jeg også steke baconen litt først? Jeg ser for meg noen seige biter med bacon blandet med ost
altsoja Skrevet 28. februar 2011 #2 Skrevet 28. februar 2011 eg vil anbefale deg å steke bacon litt først.så blir det nok kjempebra resultat, stek med litt løk og så steker du soppen litt tilslutt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå