Gjest Fru Meta Skrevet 28. oktober 2003 #1 Del Skrevet 28. oktober 2003 Mannen har veldig lyst på bakt potet til middag. Men hva putter jeg oppi?? Det skal være som selvstendig rett, ikke ved siden av noe annet... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
blå Skrevet 28. oktober 2003 #2 Del Skrevet 28. oktober 2003 Kryddersmør, revet ost, rømme, skinke og maiskorn Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Embla s Skrevet 28. oktober 2003 #3 Del Skrevet 28. oktober 2003 Åh, det er jo så godt, Smør, helst kryddersmør. Skinkestrimler, ost, mais, rømme, krydret og stekt kjøttdeig. Og sikkert en hel masse annet også! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleMy Skrevet 28. oktober 2003 #4 Del Skrevet 28. oktober 2003 Små biter av stekt bacon er utrolig godt sammen med kryddersmør, mais, rømme og litt ost på toppen.... mmm Jeg vil også ha! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fru Meta Skrevet 28. oktober 2003 #5 Del Skrevet 28. oktober 2003 Oi, svar så fort Dere er snille :klem2: Hvor lenge skal egentlig en bakt potet stå i ovnen?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleMy Skrevet 28. oktober 2003 #6 Del Skrevet 28. oktober 2003 Det kommer helt an på størrelsen, men en times tid og kanskje enda litt på en stor og god potet (på 200C). Kjenn på poteten at den ikke er hard med en stekevott, så vet du sikkert! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BlaBla Skrevet 28. oktober 2003 #7 Del Skrevet 28. oktober 2003 Hovedingrediensene for meg og min sambo er baconterninger, mais, rømme, kryddersmør/hvitløkssmør/persillersmør og ost. NYDELIG! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Væren Skrevet 28. oktober 2003 #8 Del Skrevet 28. oktober 2003 Vi lager ofte bakt potet som helgekos! Hvis du vil ha poteten skikkelig myk og god inni, slik vi liker den - og slik potetene lages i "bakt-potet-sjapper" - så må du la dem stå lenge. Skikkelig store, ferdigkjøpte / foliepakkede poteter lar vi faktisk så i mellom 2,5 og 3 timer ved ca 175-200 grader. Da blir de knallgode og myke! Tilbehøret hos oss er veldig enkelt; rømme, salt og evt. litt smør, stekt bacon og mais. Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 28. oktober 2003 #9 Del Skrevet 28. oktober 2003 Har bruker vi kryddersmør, skinke eller bacon og masse revet ost. Noen ganger "åpner" jeg potetene, legger i fyllet og strør på osten, så setter jeg dem inn under grillen i noen minutter, slik at osten smelter. Aldre forslag til fyll: *Tacokrydret kjøttdeig, mais, salsa og ost *Strimlet og stekt kyllingfilet, mais og ost. Ost må det være uansett :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå