Gå til innhold

Guacamole


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Lagde guacamole i går, og tenkte å bruke den til dagens middag.. Men ser den har blitt brun! :kjefte: Er den dårlig nå? Vil ikke spise den hvis man helst ikke bør. Ser jo ikke så veldig appetittelig ut, heller :P

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Den er ikkje dårleg. Tips til sia er å leggje guoacamolesteinen oppi den ferdige guacamolen. Då blir ikkje guacamolen misfarga.

Endret av Rosalie
Skrevet

Til fremtidige guacamoler, ta litt sitron i, da ungår du missfarging! ;)

Skrevet

Til fremtidige guacamoler, ta litt sitron i, da ungår du missfarging! ;)

Har alltid lime oppi, trodde dette hjalp på samme måte som sitron. Men kanskje ikke?

Skrevet

Den er ikkje dårleg. Tips til sia er å leggje guoacamolesteinen oppi den ferdige guacamolen. Då blir ikkje guacamolen misfarga.

Åh? Hvorfor fungerer det? :sjenert: Men skal legge det på minnet til neste gang, takk!

Skrevet

anar ikkje kvifor det fungerer, men det gjer det. :)

Skrevet

Jeg pleier å sikre meg ved å både bruke sitron oppi, og la steinen ligge i.

Skrevet

Beklager hvis jeg er uvitende, men hva i all verden er en guacamolestein? ;)

  • Liker 1
Skrevet

Beklager hvis jeg er uvitende, men hva i all verden er en guacamolestein? ;)

Heheheh. Avocadostein, da ;)

Skrevet
:hoho: Eg meinte avokadosteinen!
Gjest Mynona83
Skrevet

Min blir fortsatt brun selv om jeg har masse sitron i, men den smaker akkruat det samme! Jeg spiser min i hvertfall 4 dager på rad (ja, jeg lager litt stor porsjon)

Skrevet

:hoho: Eg meinte avokadosteinen!

Kunne bare ikke dy meg. :fnise:

Gjest Mynona83
Skrevet

Og jeg fikk så lyst på guacamole når jeg leste tråden, så nå blir det tortillachips å guacamole til snacks :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...