Gå til innhold

Hvilken kokk ville du hatt på kjøkkenet ditt?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Inspirert av en annen tråd om Hellstrøm på kjøkkenet - hvilken kokk ville du valgt dersom du kunne velge fritt en kokk for en dag som skulle lært deg ting på kjøkkenet?

Selv tror jeg at jeg lett kunne slått ihjel noen timer med Andreas Viestad. Diskutert de beste metodene for å avlive kaniner eller måter å lage pancetta på.

Tror forresten mannen min hadde valgt Nigella. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis det bare var for en dag, og jeg kunne fått se på og smake så mye jeg ville, hadde det blitt denne karen her: Eric Lanlard

Jeg hadde gjerne tilbrakt en dag på hans etablissement og kost meg glugg ihjel, med klær som var veldig gode og romslige... ;)

Endret av Margareth
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Simone Beck ("Simca"). Hun skulle få lære meg alle grunnprinsippene i fransk matlaging.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jamie Oliver, fordi han er så søt og chubby og fordi han virker så ekte. Maten er ikke overdådig heller, men han fokuserer på råvarene. Litt betatt :)

Endret av Airi
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jamie Oliver, uten tvil.

Jeg ville virkelig bare nyte å være i hans selskap og selvfølgelig også plukket opp så mange gode tips som mulig. :rolleyes:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tricky!

Jeg tror jeg ville valgt Rasmus Kofoed, som nettopp vant Bocuse d'or. Fordi jeg liker maten og matfilosofien hans, og fordi det generelt skjer så mye spennende med mat i Danmark for tiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ludovie

Tom Victor Gausdal. Og så ville jeg forsøkt å få ham til sengs etterpå. :fnise:

Hvis jeg skulle valgt utelukkende ut fra hva hun/han kunne lære meg om mat, måtte det blitt Hugh Fearnley-Whittingstall eller Yotam Ottolenghi.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tom Victor Gausdal. Og så ville jeg forsøkt å få ham til sengs etterpå. :fnise:

Hvis jeg skulle valgt utelukkende ut fra hva hun/han kunne lære meg om mat, måtte det blitt Hugh Fearnley-Whittingstall eller Yotam Ottolenghi.

:fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gordon uten tvil. Jeg er relativt habil på kjøkkenet selv, så jeg skulle nok funnet et annet bruksområde for han :fnise:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...