Gjest Jamila Skrevet 27. oktober 2003 #1 Del Skrevet 27. oktober 2003 Planlegger tapas-aften og skal bl.a. ha kyllingvinger med en god dipp. Har lagd noen med honning/sitron/chili, men de blir ikke sprø utenpå. Vil gjerne prøve noe nytt denne gang! Forslag? Oppskrifter? Jamila Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BlaBla Skrevet 28. oktober 2003 #2 Del Skrevet 28. oktober 2003 Frityrstek kyllingvingene for så å steke dem litt i panna er en måte å få sprøtt skinn på. Skal de krydres og maringers kan det ta på mellom frityrstekinga og pannestekinga. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå