blå Skrevet 27. oktober 2003 #1 Del Skrevet 27. oktober 2003 Er det noen som har oppskrift på skinke og brokkoligrateng. Sambo ønsket seg dette til middag en dag, og det høres så godt ut. Noen der ute med en oppskrift til meg??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Livets datter Skrevet 27. oktober 2003 #2 Del Skrevet 27. oktober 2003 Åh guuud... NÅ ble jeg sulten! Det hørtes godt ut. Venter i spenning på oppskrift. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Jente24 Skrevet 27. oktober 2003 #3 Del Skrevet 27. oktober 2003 Heisann! Har ingen oppskrift, men kan jo foreslå noe... prøve ihvertfall, hehe! Hva med å lage en hvit saus, ha litt ost oppi, sleng oppi litt skinke og broccoli. Krydre etter smak. Ha alt oppi en ildfast form, og gratiner med litt ost over:) Forslag bare, siden ingen hadde svart ennå Kan få til masse med bare å prøve seg fram. Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
blå Skrevet 27. oktober 2003 Forfatter #4 Del Skrevet 27. oktober 2003 Takk takk, det var jo fint at noen svarte. Jeg SKAL lage sånn grateng jeg, så jeg får ta med meg litt tips her og der. Skal prøve det jeg Gjest Jente24. Blir sikkert godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 27. oktober 2003 #5 Del Skrevet 27. oktober 2003 Hvis du bytter ut blomkålen med brokkoli i oppskriften nedenfor og tilsetter skinke, så vil jeg tro at du får det til: _________________________________________________ Blomkålgrateng 4 personer 5-600 g blomkål 3 ss smør 5 ss hvetemel 2 dl blomkålkraft ca. 2 dl melk ¾ ts salt ¼ ts muskat 3 egg litt strøkavring Blomkålen renses og deles i mindre buketter som kokes i lettsaltet vann. Ta vare på kraften. Lag hvit saus ved å smelte smør og røre inn hvetemel. NB! Husk at det alltid er snakk om flate spiseskjeer med hvetemel. Spe med blomkålkraften og deretter melk. Avkjøl litt før eggeplommene tas i. Smaksett med salt og muskat. Rør til slutt inn stivpiskede eggehviter. Røren helles over i en smurt ildfast form. Dryss over litt brødrasp. Inn i ovn. 180 grader C. Beregn ca. ¾ t. Blomkålgrateng serveres rykende varm med kokte poteter og en grønn salat til. Klide: http://www.frukt.no/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
blå Skrevet 28. oktober 2003 Forfatter #6 Del Skrevet 28. oktober 2003 Tusen takk. NÅ skal det bli grateng her :D :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BlaBla Skrevet 28. oktober 2003 #7 Del Skrevet 28. oktober 2003 Kan man ta makaroni oppi? Jeg synes makaroni og hvit saus er så kjempegodt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 28. oktober 2003 #8 Del Skrevet 28. oktober 2003 Kan man ta makaroni oppi? Jeg synes makaroni og hvit saus er så kjempegodt. jada, bare ha makaroni oppi du,det går så fint atte :D Jeg bruker makaroni når jeg lager det selv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
blå Skrevet 28. oktober 2003 Forfatter #9 Del Skrevet 28. oktober 2003 Her strømmer det jo inn med gode forslag. Takk takk, kom gjerne med flere :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå