Gå til innhold

Fruktsalat, kan den lages dagen før?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Som overskriften sier, jeg skal ha fruktsalat til dessert i morgen. Mango, jordbær og blåbær og den skal ha sukkerlake.

Er ikke noe dessertmenneske, så jeg trenger eksperthjelp.

Hadde vært greit å ha mindre å gjøre i morgen tenker jeg. Nok stress blir det med alt det andre!

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Jepp, den kan stå i kjøleskapet til i morgen. Mangoen kan kanskje bli litt brun, og se mindre delikat ut, men det fikser du med å ha litt sitron/lime i sukkerlaken :)

Endret av Airi
Skrevet

Jepp, den kan stå i kjøleskapet til i morgen. Mangoen kan kanskje bli litt brun, og se mindre delikat ut, men det fikser du med å ha litt sitron/lime i sukkerlaken :)

Ikke enig - bringebær og blåbær vil bli bløte av å ligge i laken, og må tilsettes rett før servering, og blåbærene vil sannsynligvis også gjøre hele salaten misfarget.

Med mangoen går det imidlertid greit, dvs du kan lage klar mango i sukkerlake, og så tilsette bærene ved servering. :) Mangoen vil ikke bli brun, selv ikke etter flere dager i sukkerlake, særlig ikke hvis denne inneholder litt lime.

Skrevet

OBS! Der datt jeg ut! Kan og kan ikke? Ble ikke så mye klokere av det da.

Kan jeg ta mangoen og jorbærene i dag og putte i blåbær i morgen da? Sukkerlaken skal ha sitronsaft i seg.

Skrevet

Kan du ikke bare skjære opp alt hver for seg i dag og slenge alt i samme bolle før middagen imorgen?

Skrevet

OBS! Der datt jeg ut! Kan og kan ikke? Ble ikke så mye klokere av det da.

Kan jeg ta mangoen og jorbærene i dag og putte i blåbær i morgen da? Sukkerlaken skal ha sitronsaft i seg.

Sånn ville jeg gjort det også. Jordbærene og mangoen holder seg godt i laken.

Skrevet

Fruktsalat er best helt fersk, men har ikke prøvd å lage det dagen før. Hvis jeg har hatt det travelt har jeg kjøpt inn en kakebunn, kremfløte og hermetisert frukt og pyntet kaken dagen i forveien. Det er ikke fruktsalat men en god dessert.

Skrevet

Da lager jeg den i morgen! SKAL ha dessert fruktsalat med hjemmelaget vaniljesaus. Kake har jeg bakt. Amerikansk ostekake som skal pyntes med bringebær.

Tusen takk for alle innspill, selv om jeg denne gangen ikke ble klokere.

Skrevet

til neste gang.så kan du uten noen problem lage dette dagen før.:) viss blåbærene er kjøpt fersk i butikk så vil det ikke lage noe særli sterk blåfarge i laken.høres kjempegodt ut med fruktsalat.fekk lyst på det nå :)

Skrevet

Ikke enig - bringebær og blåbær vil bli bløte av å ligge i laken, og må tilsettes rett før servering, og blåbærene vil sannsynligvis også gjøre hele salaten misfarget.

Med mangoen går det imidlertid greit, dvs du kan lage klar mango i sukkerlake, og så tilsette bærene ved servering. :) Mangoen vil ikke bli brun, selv ikke etter flere dager i sukkerlake, særlig ikke hvis denne inneholder litt lime.

Jeg støtter denne. Nå var det imidlertid ikke bringebær ts skulle ha i desserten, men selv jordbær ville jeg ventet med, så desserten ikke blir soggy og misfarget av jordbærene.

Skrevet

ikke noe problem å lage fruktsalat en dag i forveien:) jeg er kokk, og der jeg jobber lager vi ganske ofte fruktsalater nesten uten untak dagen i forveien. har brukt detaller meste av frukt, og har ikke lagt merke til at noe har farget mye av eller blitt bløte.( men ville ikke hatt bringebær i fruktsalat)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...