Pittelita Skrevet 17. februar 2011 #1 Skrevet 17. februar 2011 Hei Da jeg har fått "dilla" på å lage marengs trenger jeg en god eggeskiller. -blir noen uhell når jeg skal skille hviten og plommen...
Humleblomst Skrevet 17. februar 2011 #2 Skrevet 17. februar 2011 Har du en flasketrakt? Knekk egget oppi der , så renner hviten gjennom mens plommen blir igjen i trakten.
Pittelita Skrevet 17. februar 2011 Forfatter #3 Skrevet 17. februar 2011 Har du en flasketrakt? Knekk egget oppi der , så renner hviten gjennom mens plommen blir igjen i trakten. Åh... takk for supert tips!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå