bluebird Skrevet 25. oktober 2003 #1 Skrevet 25. oktober 2003 Går det an å bruke den i f.eks. sveler/lapper eller vaffler? Håper ikke jeg ødelegger matlysten for noen nå. :o
-Fisken- Skrevet 26. oktober 2003 #5 Skrevet 26. oktober 2003 syntes egentlig at sånn surmelk ofte holder en god del lenger en det som står på jeg. (er for øyelikket veldig kvalm etter å ha spist for mye svelerøre )
Nøste Skrevet 27. oktober 2003 #6 Skrevet 27. oktober 2003 Surmelka kan stå en hel uke etter at den er gått ut på datoen er like fin til vafler å lapper å ellers andre ting .
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå