lurifax Skrevet 4. februar 2011 #1 Skrevet 4. februar 2011 Er det noen som har en god oppskrift? Og skal man bruke sånn seigt brunt sukker eller løst?
sussanne Skrevet 5. februar 2011 #2 Skrevet 5. februar 2011 1 espresso shot. 2 skje med brunt sukker (bruk den seige). Så blander du det hele til sukkeret har løst seg. 4cl irish blandes i. Fyll på vann nesten helt opp til koppen. Så tar du krem i en shaker og rister i omtrent 1 min. Kremen helles over kaffen. Selvølgelig kan du bytte espresso med vanlig kaffe og la være å helle vann i. Eller kan det seige sukkeret byttes med vanlig brunt sukker. Eller kan du bare kjøpe pisket krem, men smaken blir dårligere.
Gjest Kim Skrevet 6. februar 2011 #3 Skrevet 6. februar 2011 (endret) Dobbel shot med espresso, to barskjeer demerara sukker, 4cl god Irsk whiskey, bland ut sukkeret i et forvarmet glass, fyll opp med varmt vann, shake fløten til den er tyktflytende og float på toppen. Lager tusenvis av Irish i året, slår aldri feil med denne oppskriften. Edit: ALDRI bruk seigt, klissete muscovadosukker hvis du vil ha en Irish som smaker godt. Endret 6. februar 2011 av Kim
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå