Gå til innhold

Min hverdag med kostholdendring pga sykdom


HappyTear

Anbefalte innlegg

Først litt bakrgunnshistorie:

Jeg har bestandig vært mye syk, når det kommer til alt!

Muskler, ledd, luftveier, eksem, migrene, influensa osv osv.

Etter 19 år fant vi endelig noen som sa noe fornuftig, en osteopat.

Han tok blodprøver av meg og sendte disse til England.

Og svaret kom i forrige uke.

Nå skal jeg leve et kosthold uten gluten, melk, egg, sukker, potet, hvete, bygg, rug og diverse andre småvarer.

Jeg skal kutte alt ut i 3 månder, for så å innføre en og en matvare for å se hva kroppen min har sluttet å danne antistoffer mot.

Jeg tenkte å bruke denne dagboken som en plass å få ut frustrasjon, samle informasjon og bare skrive.

Kan begynne med dagen i dag.

I dag er første dagen av de tre måndene.

Har vært å handlet inn masse rart, men når jeg skulle kjøpe glutenbrød kom første problemet.

Alle bakevarer de hadde på Rema som var glutenfrie hadde hevetestivelse i seg. Og siden jeg verken tåler gluten eller hvete gikk planen min om brød til frokost i dag rett vest.

Så i dag har jeg spist en pakke riskaker med skinke og agurk, og nå prøver jeg å spise salat. Men herregud så tørt alt er uten pasta/ost/dressing osv.

Så i kveld skal jeg bake brød ooog lage dressing, så blir alt litt bedre i morgen :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...