pyttipanne Skrevet 26. januar 2011 #1 Skrevet 26. januar 2011 Vi har tenkt å ha tapas + en varmrett (viltgryte) i selve bryllupet. Dette blir billigst for oss samt at det er mer praktisk og lettvint.. Men jeg lurer på hvordan man løser dette, sånn i forhold til hvor lang tid man beregner til spising/taler m.m før man får kaffegjestene? Også lurer jeg på om det er vanlig å kanskje ha en forrett først, feks suppe eller lignende? Jeg er sååååå usikker, har vært i kun to bryllup i mitt liv.. Andre som har tips/ideer å gi meg ifbm det å ha tapas i bryllup?
minipia Skrevet 27. januar 2011 #2 Skrevet 27. januar 2011 Som regel er det antall gjester, og hvor taletrengte der er, som avgjør hvor lang tid middagen tar, og ikke hva man spiser. Hvis man inviterer kaffegjester bør man ha en flink toastmaster som klarer å styre taler/middagstid, det er utrolig kjiipt for kaffegjestene og måtte vente i en time eller to på at de "viktigere" gjestene blir ferdige. Det går også an å si at man vil ta de fleste talene når alle gjestene er kommet, hyggelig for kaffegjestene og lettere å beregne tid på middagen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå