Gå til innhold

Dere som skal ha tapas i bryllupet, hvilke retter har dere?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi skal ha tapas, men vet ikke helt hvilke retter vi skal velge.

Hvor mange forskjellige retter burde vi ha?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hei.

Vi skal ikke ha det selv, men har vært i et bryllup hvor de serverte det. Det var ca 50 gjester og de hadde ca 15 forskjellige retter.

Det var tre forskjellige typer kjøttboller, laks rullet i en slags lefse, soltørkede tomater, småpoteter, løkringer, kyllingklubber og masse forskjellige dipper. Sikkert masse mer, men det var disse rettene jeg forsynte meg masse av. :-)

Skrevet

Takk for svar.

Flere som har tips? :)

Skrevet

En haug med bacondadler!

En eller annen form for salat: Tomatsalat, tomat-mozerella-løk, salat med pinjekjerner, oliven, feta etc.. noe annet enn isberg, tomatskiver og agurk i alle fall.

En variant av bruschetta eller f. eks. focaccia med tapenade.

Saltbakte poteter og aioli.

Kjøttboller av forskjellig slag; lam, fylt med chili, i tomatsaus.. uten.. etc.

Chilimarinerte scampi.

Lakselefser med snøfrisk og urter.

Asparges med geitost og skinke.

Marinerte kyllingspyd.

Stooore oliven med feta (sånn skikkelig som man bryter i biter selv) og soltørkede tomater.

Stor bolle med gazpacho.

Vel, det var det jeg kom på i farten :sjenert:

  • Liker 1
Skrevet

Vi skal ha:

Bestilles:

- Bacondadler

- Kyllingspyd

- Scampi

- Ovnsbakte poteter med urter og aioli

- Brød

Lager selv i forkant og/eller lages av gode venninner selve dagen:

- vårruller

- dobbelmarinert roastbiff

- kjøttboller og tzatsiki

- pastasalat med feta/bacon/pesto

- aioli

- grønn salat

- speke- og ostefat

+ masse deilig oliven, marinert feta etc.

Skrevet

bacondadler og aioli er ett must :jepp:. En ting jeg syns er veldig tapas og veldig godt er stekt/grillet asparges med serranoskinke

  • Liker 1
Skrevet

Vurderer noen av dere å ha feks en forrett? Suppe eller lignende? Eller dessert?

Skrevet

Forrett er for meg helt uaktuelt når du skal ha tapas. Da måtte isåfall suppen være en del av tapasen, gjerne kald suppe servert i porsjonsglass. Dessert er jo glimrende til, vi kombinerer dessert og kaker. Skal ha litt "puddinger" og litt kaker, vi er begge mest glad i førstnevnte, men mange av gjestene forventer nok kake.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...