Gå til innhold

Agurksalat


Kreps

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Slomser og smaker meg frem, men dette er sånn ca.

Ca 1/2 dl 7% edikk

3 dl vann

Og ca 4-5 ss sukker

litt salt og pepper

Blandes til sukkeret er oppløst, smak deg frem til ønsket styrke.

og har oppi agurk i skiver, liker den best uten skall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker vel omtrent samme oppskrift som Pulverheksa, men jeg har i veldig lite sukker (ca 1 ss). Synes ikke det blir godt når agurksalaten smaker søtt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Selv slomser jeg, pleier å ta en passe mengde agurk, litt eddik, litt sukker,litt pepper og salt... Vann bruker jeg ikke, agurkene er jo fulle av vann, som raskt blir trekt ut..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Et godt råd: Bruk eplecider-eddik! Da blir den SJEMPEGOOOD!!!

Her er min variant:

1 stor slangeagurk

1 dl EPLECIDER-eddik

1/2 dl vann

1/2 dl sukker

nykvernet pepper

Rør eddik, vann og sukker sammen til sukkeret er oppløst. Skjær agurken i tynne skiver m ostehøvel, legg dem i en bolle og hell laken over. La agurksalaten trekke i kjøleskapet et kvarters tid før servering!

Denne er bankers!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...