AnonymBruker Skrevet 20. januar 2011 #1 Del Skrevet 20. januar 2011 Har snart bursdag og er i gang med å planlegge hva eg vil ha til middag på dagen min. Har komt fram til at det skal være biff, kokt grønn asparges og....??? Vel, eg mangler noe. Aner ikkje hva annet eg kunne tenke meg inntil, eg veit bare at eg også vil ha ein saus til maten. Tips? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zzyzx Skrevet 20. januar 2011 #2 Del Skrevet 20. januar 2011 Jeg er veldig glad i denne, men med vanlig risottoris og ikke den der byggrisen: http://www.dinmat.no/Finn-oppskrifter/Oppskrifter/Middag/Kj%C3%B8tt/Storfe/Biffrisotto Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Xtra_lilje Skrevet 20. januar 2011 #3 Del Skrevet 20. januar 2011 En eller to fra listen under - ovnsbakte cherrytomater - rødvinsaus/peppersaus - ovnstekte poteter ( fløtegratinert om man liker det) - stekt sopp - urtesmør - smørdampet brokkoli Huskeregel for en skikkelig kvalitetsbiff er at den trenger lite tilbehør, det funker best for meg hvertfall. sats heller på kvalitet i det du velger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tonka Skrevet 20. januar 2011 #4 Del Skrevet 20. januar 2011 - Pommes Anna, hasselbackpotet eller sopprisotto - Portvinssaus - Stekt sopp, vårløk, sjalottløk, gulrot og sellerirot - Ovnsbakte cherrytomater eller andre små, søte tomater Jeg er veldig svak for garnityr og kunne fint klart meg uten kjøttet hvis det bare var nok deilig tilbehør, så jeg ville ha gått for alle disse tingene. Men velg ett av de tre metningsgarnityrene så klart. Aspargesene bør du blanchere (bare så vidt trekke i kokende vann) og så heller steke dem møre i panna sammen med grønnsakene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosalie Skrevet 20. januar 2011 #5 Del Skrevet 20. januar 2011 Har snart bursdag og er i gang med å planlegge hva eg vil ha til middag på dagen min. Har komt fram til at det skal være biff, kokt grønn asparges og....??? Vel, eg mangler noe. Aner ikkje hva annet eg kunne tenke meg inntil, eg veit bare at eg også vil ha ein saus til maten. Tips? Smørdampede brekkbønner, og bearnaise laget fra bunnen av). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trillrund Skrevet 20. januar 2011 #6 Del Skrevet 20. januar 2011 Stekt asparges er bedre! Annet tilbehør jeg bruker er stekt sopp og villris. Steker grovkuttet sopp i pannen der biffen er stekt. Raskt på høy varme. Legger soppen over den hvilende biffen mens jeg lager fløtesaus i pannen for å få med alle smakene... Alternativt til ris, bruker jeg røstipoteter.... Men da vil jeg helst ha rødvinssaus med grønn paprika til.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 20. januar 2011 #7 Del Skrevet 20. januar 2011 Jeg ville hatt hasselbackpotet til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå