Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Blir det varmt nok inni et ostesmørbrød som er laget i toastjern, til at evt. bakterier i spekeskinke/salami/fårepølse dør? Har sååå lyst på salt pølse!

Videoannonse
Annonse
Gjest navnelapp
Skrevet

Steik pølsa litt først i steikepanna. Då er den varm nok, iallfall.

Skrevet

eller i mikroen, så blir den sprø, også.

Skrevet

Takk for tips, men vet noen hvor varmt det blir på innsiden av ostesmørbrødet av kun toastjernet?

Skrevet

Tilstrekkelig til å smelte ost. Antar at om du stiller ned termostaten, bruker det lenger tid på å steke overflaten gylden, og da får også varmen tid til å trenge dypere. Men det går jo å ha pølsa oppå osten, også da.

Skrevet

Blir det varmt nok inni et ostesmørbrød som er laget i toastjern, til at evt. bakterier i spekeskinke/salami/fårepølse dør? Har sååå lyst på salt pølse!

Hææ?? Drepe bakterier i pølsepålegg. :klø:

Er det ikke vanlig kjøttpålegg da, som man normalt spiser kaldt på brødskiva? Skjønner ikke problemet jeg... Den kan vel spises kald eller varm uten at du trenger å tenke på bakterier..

  • Liker 1
Gjest Annaires
Skrevet

Hææ?? Drepe bakterier i pølsepålegg. :klø:

Er det ikke vanlig kjøttpålegg da, som man normalt spiser kaldt på brødskiva? Skjønner ikke problemet jeg... Den kan vel spises kald eller varm uten at du trenger å tenke på bakterier..

denne tråden ble postet på graviditetsforumet, så går ut i fra at TS er gravid, og derfor må være påpasselig.

TS: du kan jo steke den først i panna, før du legger den på toasten, og toaster i toastjernet.

Skrevet

denne tråden ble postet på graviditetsforumet, så går ut i fra at TS er gravid, og derfor må være påpasselig.

TS: du kan jo steke den først i panna, før du legger den på toasten, og toaster i toastjernet.

Aah, så ikke det jeg.. :flau:

Skrevet

Men det går jo å ha pølsa oppå osten, også da.

Ja, pølsa er oppå osten, men oppå der er det jo ei brødskive ;) Men takk for svar, eksakt temperatur er kanskje litt vanskelig å vite. Steker den lenge da, men er usikker på om det er nok.

Hææ?? Drepe bakterier i pølsepålegg. :klø:

Er det ikke vanlig kjøttpålegg da, som man normalt spiser kaldt på brødskiva? Skjønner ikke problemet jeg... Den kan vel spises kald eller varm uten at du trenger å tenke på bakterier..

:fnise: Spørsmålet ser ganske tåpelig ut slik det står nå, inne på mat og drikke, ja. Det var en grunn til at jeg posta i graviditetsforumet.

Skrevet

Hey! Nå skjønner jeg! Eurekesmørbrød! :danse:

Du tenkte på å steke det i sånn toastjern som du klapper sammen om to brødskiver?

Hvorfor ikke bare legge ost på skiven, så pølse, og heller bruke steke- eller pizzaovn? På rist oppe i forvarmet ovn går det radig unna, og er du heldig, har den også grillelement?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...