Ellevill Skrevet 18. januar 2011 #1 Skrevet 18. januar 2011 Ja, altså: Noen som har en suveren hamburgerdressing de kan tipse om? Og kanskje også på hamburgerbrød og selve hamburgeren også?
AnonymBruker Skrevet 18. januar 2011 #2 Skrevet 18. januar 2011 Her er iallefall oppskrift på hamburgerbrød: http://kjoekkentjeneste.blogspot.com/2010/09/hamburgerbrd.html
Ellevill Skrevet 18. januar 2011 Forfatter #3 Skrevet 18. januar 2011 Takk! De skal prøves i dag! Det var en fin matblogg du linket til!
Rights Skrevet 18. januar 2011 #4 Skrevet 18. januar 2011 http://www.salatmestern.no/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=22&Itemid=25 Selskapsdressing fra Salatmesteren. Denne er suveren til hamburgere, chips, fisk etc..
-Englefjes- Skrevet 18. januar 2011 #5 Skrevet 18. januar 2011 (endret) Jeg lager på slump, men skal prøve å lage mengdeanvisninger. Dette holder vel til noen burgere: 2 ss (lett)rømme 1 ss god majones 1/2-1 fedd hvitløk, finhakket eller revet 1/2-1 ts eddik (jeg bruker helt vanlig eddik, men det er sikkert godt med hvitvinseddik også) 1/2-1 ts Dijonsennep Finhakket, fersk dill salt og pepper Ørlite sukker om ønskelig Hvitløken kan gjerne ovnsbakes litt først, da blir smaken rundere. La gjerne dressingen stå en stund før den serveres. Endret 18. januar 2011 av -Englefjes-
Dark Star Skrevet 18. januar 2011 #6 Skrevet 18. januar 2011 1/2 revet agurk 1/2 revet rødløk 2 dl lettrømme, CF el. yoghurt naturell Jeg liker melkefette og foretrekker lettrømme ) 1 ss grovmalt pepper 1 anelse salt 1 anelse sukker bland sammen og la trekke det du har tid til.
MellonCollie Skrevet 19. januar 2011 #7 Skrevet 19. januar 2011 Nå har jeg ikke testet denne enda, men nå på lørdag skal vi ha hjemmelagede burgere hentet fra Trines Mektige Matblogg. Der er det også link inn til burgerbrød. Som sagt ikke testet enda, så kan ikke gå god for den. Men det ser i alle fall innmari godt ut! Mulig jeg heller går for brødene fra Kjøkkentjeneste, liker den type bakverk best med melk.
Ellevill Skrevet 19. januar 2011 Forfatter #8 Skrevet 19. januar 2011 Tusen takk skal dere ha! Mange gode tips! :)
Scheherazade Skrevet 19. januar 2011 #9 Skrevet 19. januar 2011 Jeg lager av 50-50 (hjemmelaget helst) majones og ketchup, noen dråper Worchestershire (?)-saus og masse finhakket, fersk dill. Det er dillen som gir hamburgerdressingsmaken.
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2011 #11 Skrevet 21. januar 2011 Jeg laget en kjapp dressing i går som var kjempegod. Crème Fraîche, hjemmelaget majones, litt salt og pepper, litt hjemmelaget ketchup og masse finhakket dill. Knallgodt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå