Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Gjest Caitlin

Ja, det er helt fantastisk og forholdsvis uventet, men kommer utrolig godt med!! Det er rett og slett en "bursdagsgave" fra pappaen til :hallo: ... Vi har ikke hatt så mye kontakt med han de siste årene etter hans oppførsel i vårt bryllup, men i de siste mnd har vi lettet litt på tingenes tilstand... Vi får se hvordan det utarter seg etterhvert. Pengene er et overskudd etter et salg.

Jeg holder fortsatt på med harry-lista mi. Visste dere at det er forbudt å ta med seg poteter fra Sverige og hjem til Norge :klo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

:ler:

Kan potetene få influensa?

Og så er det noe om at det er ikke lov å ta inn mer enn 5 kg godteri eller noe sånt. :opplyser:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Caitlin

OMG!!! Er det virkelig mulig å bli så sliten av en handletur :sjenert: Riktignok var både handlingen og kjøringen lang, men likevel altså. Kroppen er virkeli ikke god for tiden :tristbla:

Handlingen gikk bra, jeg fikk ikke tak i alt jeg skulle, men jeg fikk tak i mye lell og vi har da mat i lang tid skulle en tro ;) Det ble hele 9 kg karbonadedeig faktisk :fnise: Den er nå delt i ca 450 g stk og fryst, sammen med koteletter, ytrefilet av svin, kjøttboller og kyllingbryst! Det ble en del godis, nå kan ungene på halloween bare komme, vi har så det holder i allefall :fnise:

Edit: Også kjøpte jeg masssssse te dere :jepp: Peppermyntete, grønn te, te med fersken og mango, indisk te og yogi te :kaffekopp:

Endret av The beib
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Caitlin

Takk Al :klemmer:

Jeg føler at jeg bare klager her i det siste jeg, det er ikke meningen altså :sjenert:

Nå skal jeg smake på fersken og mango teen :gjeiper: :kaffekopp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Ja alle skriver det de vil i sin egen dagbok! :jepp:

Jeg synes ikke du klager jeg! :klem:

Håper kroppen din blir bedre snart! :kose:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Dere er så gode å ha atte :hug:

I dag er eldstemann hjemme. Han skal jobbe for operasjon dagsverk og så langt har han ryddet og vasket og støvsuget rommet sitt. Veldig kjekt, så slipper jeg det rommet i morgen ;)

Jeg hadde så vondt i hånda i går. I håndleddet og fremover på hånda, den var hoven og jeg hadde ingen kraft i den. Klarte ikke å bøye håndleddet bakover og måtte holde den helt i ro. I dag er den bedre heldigvis, jeg skjønner ikke hva det kommer av. Mamma tror jeg også begynner å få en form for reumatisme :sad: Jeg håper ikke det, men samtidig vet jeg nesten ikke hva annet det kan være. Jeg tror jeg skal be om å få komme til utreding for det, det er tross alt bedre å finne ut av det.

I morgen er det helg igjen, og denne helgen er det halloween. Jeg gleder meg til å henge opp skjelettet mitt og sette ut gresskarlykta :kosteskaft:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...