Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Caitlin

Jeg har hatt besøk.

Og det gikk kjempebra :hoppendeglad:

Hun var like koselig som jeg husket og det passet visst bra med sjokoladekakepåfyll midt i treningsturen :fnise:

OG, mine langturer på 2 mil .... Vel, hennes langturer er på 16 mil :daane:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Caitlin

I dag begynner jeg å snu kostholdet :tommelsmil:

Jeg kommer til å spise lavkarbo, men ikke være så streng som jeg har vært når jeg har prøvd før. Jeg skal se hvor mye utslag eller mangel på utslag det gjør på vekten også får jeg evaluere etterhvert ;)

Herlighet, det var SÅ kaos her til morgenen. Eldstemann skulle jo på lavvo-tur i øsregnet, men i går kveld og når han stod opp var han så elendig. Vondt i halsen og snufsete og sa han var slapp osv. Så da så det ut til å bli avlyst for hans del. Plutselig fant han ut at han skulle prøve da, og at han heller kunne be læreren ringe meg om han følte seg verre i kveld... Og jeg hadde alt begynt å ta UT av sekken :daane: Snakker om stress for å få alt på plass og rekke skolen! Jeg hadde tilbudt meg å kjøre 4 av elevene dit de skal begynne å gå også så det ble ikke frokost på meg på en stund. Så kjørte jeg likegodt innom og handlet da, når jeg først var der nede så det var skikkelig deilig å drite i hele fysioen og bare sette seg i sofaen og daffe på pc'en nå :Hehe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

[1] Category widget

Gjest Caitlin

For et styyyyyyr....

I går kveld kl 23 ringte læreren til eldstemann. Han var syk og måtte hentes. Så jeg, som var den eneste som fortsatt var oppe, kjørte å hentet i øsregn. Ble sent før jeg fikk ordnet det mest presserende i forhold til VÅTT utstyr og fikk den syke i seng.

I dag er det totalt kaos her jeg bor og jeg brukte FOREVER for å komme meg på butikken å kjøpe brød! Teite folk :kjefte: Nå har jeg handlet det jeg trenger og ikke søren om jeg skal noe sted resten av helga !!!

Mannen skal ta en ekstravakt fra i dag til i morgen, så han ser vi heller ikke før i morgen formiddag. Han som skulle ha den kom ikke og da er det ganske godt betalt :gjeiper:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Ja, han er nok litt bedre nå. Han har mistet stemmen nesten og hoster, men ingen feber.

Siden jeg og guttene ble alene i kveld så ble grillingen utsatt til i morgen. Isteden skal gutta få pizza etter eget ønske. Jeg skal ha stekt kyllingfilet, brokkoli, stekte potetbåter og soppstuing ;)

Jeg holder for tiden på å se på hundehviskeren sesong 1 :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...