Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Caitlin

Åhh, det hørtes herlig utt, beiben! :strix:

http://www.alexandra.no/ :nigo:

Kjenner flere som har dratt dit for en romantisk weekend, og det var visst veldig vellykket!

Ellers er dette gode tips:

http://www.refsnesgods.no/

http://www.baardshaug.no/

:hoppendeglad:

Refnes er noe akkurat slik jeg hadde forestilt meg Kadust, tusen takk for linken :klemmer:

Ellers har jeg lurt på et sånt 2 døgns cruise til Kiel med Color Line. Eneste er at jeg blir lett sjøsyk så jeg skulle i så fall hatt værgaranti :fnise:

Også lurte jeg på et eller annet litt fancy hotell i Oslo og ta en sånn kombinert julegavehandling og kos på hotellet lissom. Da kunne vi jo spist et annet sted enn hotellet om vi ville også.

Jeg må jammen tenke litt på saken, men jeg må tilstå at Refnes er en veldig sterk kandidat :gjeiper:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mahareth

Så koselig med romantisk helg :strix:

Men du, angående det du skreiv om lavkarbo her på forrige side. Det er ikke sånn at du må være i ketose for at det skal fungere. Du kan spise inntil 150 karb om dagen og fortsatt være på lavkarbo tror jeg. Ketose er den strengeste varianten. Nesten som å ligge i 1000 kcal-underskudd om dagen (i vanskelighetsgrad altså).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Men men men ...

Sånn for å gå ned i vekt bør man vel være veldig streng først??

Mitt problem er at jeg prøver først lavkarbo og så etter et par uker går det skeis og da legger jeg på meg det jeg har gått ned + MER... :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mahareth

Jeg skal ikke uttale meg for mye (spesielt ikke siden jeg sitter og spiser ballerina-kjeks nå) men for meg har aldri et strengt kostholdsregime fungert. Jeg vil heller ta det litt sakte og kunne spise litt friere. Er vel derfor jeg ikke går ned for tiden da :lol:

Men du har vel stoffskifteproblemer? Det gjør jo alt mye vanskeligere :troest:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Ja :tristbla:

Jeg har ikke prøvd lavkarbo sånn med lov til mer enn 20 karbo om dagen. Syns det er litt pes å regne det ut :gjeiper:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Caitlin

Da var søstern på plass og pakkinga så og si i orden. Mannen slutter 12 også drar vi i 13-14 tiden tenker jeg. Minsten gleder seg kjempemasse, og jeg tror det skal bli gøy :gjeiper:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Caitlin

Takk takk Mia, det var kjekt ;)

Puh, selv om det er godt å komme bort litt og bo på hotell uten å måtte stelle så mye så er det rart med det. Vi har kost oss, men både lørdag og søndag ble jo tilbragt på fotballbanen med masse frisk luft og grøss og gru så trøtt man kan bli av sånt!!! :ball:

Det var mye vekslende vær, på lørdag var det litt regn, litt sol, litt overskya, litt klart og det vekslet omtrent så ofte som at man rakk å kle av jakka og sette seg ut i sola så begynte det å regne og man trakk inn i telta igjen.. På søndag var det ikke regn, men vekslet mellom sol og overskya med en del vind og gjett om man kan bli solbrent fortsatt under slike forhold :rodme:

Vi fikk shoppa ørlitteranne og det var sykt deilig å komme hjem og bare legge seg i sofaen og kikke på pc'en og drikke KALD cola (les: ingen minibar på rommet)

:veslejenta:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Caitlin

Det er alltid godt å komme hjem igjen! :klem:

Ja, det er det :)

Jeg sitter her og skal straks stikke avgårde til fysioen. Tenk at i dag begynte eldstemann på ungdomsskolen... Tida bare flyr, jeg føler meg jo strengt tatt ikke noe særlig eldre enn for 10 år siden... :sjenert:

Ellers så funderer jeg fortsatt på hvordan jeg skal gripe an min "nye og bedre hverdag". Jeg har nemlig bestemt at jeg må gå i gang med noe effektivt for å både komme meg ned i vekt, men ikke minst fordi at familien trenger en sunnere livsstil. Det har sklidd helt ut i ferien med brus hver dag og godteri nesten annenhver dag og isteden for gode og næringsrike middager så har det blitt ferdigpizza og spising ute aaaaalt for ofte!

Så er det da om det skal bli noe i retning av lavkarbo eller om vi skal prøve den andre varianten. Det er liksom så kjekt med lavkarbo at man spiser GOD mat og blir mett, men så er det litt styr med at mye må lages hele tiden og det blir litt ork innimellom. Men den andre varianten er "kjedeligere", innebærer litt mer å være sulten, men enklere mat...

Det som er dumt er at om man velger lavkarbo og spiser for mye karbohydrater skal det ikke mye til før man legger på seg isteden for å ta av seg :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...