Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Hva skal du gjøre om du hopper i fallskjerm, og den ikke løser seg ut?

Holde opp venstrehånden din i tilfelle noen på bakken vil ha klokken din.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Caitlin

I dag er en sånn dag da jeg helst skulle gått tilbake til sengen og prøve å våkne på nytt i håp om at ting ble bedre :tristbla:

Jeg skulle til legen 8.50 og da lå ungene fortsatt, selv om minstemann var våken. Det skulle jo ikke ta så lang tid, så jeg bare dro etter å ha sagt fra. På vei TIL legen var det plutselig asfaltlegging og vi fikk ikke kjøre den veien, måtte kjøre en omvei... Jeg lå selvsagt bak en .... kjerring som kjørte i ca 20 km. Så kom jeg på legekontoret. Det er mange leger der og legen min kom ut og ropte opp en annen pasient. Jeg reagerte ikke siden de ofte er litt forsinka, men når han kom ut og ropte opp enda en annen så gikk jeg inn å spurte hva som skjedde. Joda, han hadde glemt å sette meg på lista :kjefte: Hun satte meg inn før neste pasient og jeg satt meg og ventet igjen. Så kommer han pinadø ut og roper opp enda en annen pasient, jeg inn igjen, og joda, han hadde nok ikke oppdatert pc-skjermen sin så han hadde ikke sett meg. Etter å ha ventet i 1,5 time kom jeg omsider inn :sjenert:

Ferritin-verdien min hadde steget til 741 :sjokkert: På to mnd!! Normalt for kvinner er å ha opp til 110. Vi sendte henvisning til sykehuset når jeg hadde 350 for to mnd siden, men legen der syns jeg kunne se det an litt til. Antagelig har jeg noe som heter hemokromatose, som betyr at jeg lagrer alt for mye jern, og når man gjør det så lagres det i både lever, milt og beinmarg. Det kan gi skader, feks skrumplever, hvis det ikke stoppes og nå syns jeg slett ikke det er så veldig gøy lenger :frown: Dersom det stoppes FØR man får skader på indre organer skal det ikke føre til senskader, men hvis det alt har kommet vil det muligens medføre forkortet levetid. Selv om de da stopper utviklingen på leveren har man blant annet forhøyet risiko for utvikling av leverkreft.

Jeg har en del andre symptomer som jeg ikke vet om stammer fra dette eller andre ting, sånn som verking i ledd, hjertebank og er utrolig trøtt, så jeg må tilstå jeg ble ganske nedslått over utviklingen av blodprøvene.

Behandling er blodtapping, og de tapper ca 0,5 l blod hver gang, og da pleier verdien å synke med 50 pr gang. For å få verdien min ned til 75 som de pleier å gå ned til så må jeg nå ganske mange ganger på sykehuset kontra om jeg kunne kommet inn alt for to mnd siden og begynt da :sur: Vi sendte naturligvis en ny henvisning med oppfordring om SNARLIG behangling, men det er kjipt å sitte her og ventë.

Åååååe :frown:

Endret av The beib
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men stakkar beiben da :sukk:

Klart er det kjipt å sitte å bare vente :troest: Vet ikke hva du snakker om egentlig, men 741 er jo siiinsykt høyt nå det vanlige er 110!

Håper alt ordner seg, jeg! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Caitlin

Også dro jeg til veterinæren på denne dustedagen for å få årlig vaksine og kontroll, og selvsagt var det noe galt med katten også :grine: Den har betent tannkjøtt og i verste fall er det enten et ekkelt farlig virus ellers kan hun ha så problemer med tannen at den uansett må trekkes :( Det kunne godt bli flere tenner da, og en ting er hva det kommer til å koste - forsikringen dekker det kanskje ikke- og en annen ting er at hvis hun får så mange tenner som må trekkes så.... Vel, en katt uten tenner kan jo ikke være ute og har ingen god livskvalitet :sukk:

Jeg vil herved søke om å slette hele dagen i dag... :sukk:

Please :cry3:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men staaaaakkar beiben da!!! Og stakkar pusen! :troest:

Det bare må ordne seg med pusen!

Jeg skal prøve så hardt jeg kan å få slettet denne dagen for deg, jeg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Tusen takk Appy!

Melka rant ut i kjøleskapet også. Den lå på siden og når jeg åpnet var det melk i alle etasjene :sjenert:

Resten av dagen i dag skal jeg sitte her i sofaen og trøste meg med smågodt som Mannen skal fikse, og kanskje jeg tør meg på en film? :popcorn:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uffameg Beiben! :troest: For en fæl dag!! :klem: Du får forlange at de tar tak i dette NÅ iallefall! :kose:

Håper det går bra med pusekatten! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Ja, alt blir bedre bare man får fordøyd det litt ;)

Så snakket jeg med oppdretteren til pusen og hun roet meg litt med tanke på det også. Jeg får rett og slett ta ting når det kommer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Caitlin

Takk Al.

Jeg syns det har vært mye sykdom de siste årene og det er tungt. Men heldigvis er vi mennesker ganske greit sammensatt sånn, for når det tunge er blitt litt lettere så går det egentlig ganske greit likevel ;) Vi har jo ikke noe annet valg sant, man kan jo ikke legge seg ned og grine heller :klem:

I dag har vi vært ute en snartur og handlet. Det ble lokal handling, til tross for at jeg hadde planlagt handling på et større sted en times tid unna med påfølgende spising på Dollys :sjenert: Jeg syns ikke vi hadde råd når vi skal på hotell neste helg. Da sparer vi heller pengene og koser oss der tenker jeg :enig:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Det høres fornuftig ut. Håper dere får en fin hotellhelg :klem:

Heldigvis glemmer vi noe av det vonde når vi får det litt på avstand :kose: send meg en pm anytime!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor langt syklet du? :hoppe: Du er en skikkelig spreking du :) Jeg skal bare late meg i dag :fnise: Men kanskje jeg tar en springetur i morgen :vetikke:

Hvordan går det? :blomst:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...