Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Caitlin

Feeeeeerdig!

Puh, jeg skulle gjerne hatt en hushjelp altså :sjenert:

Også kommer visst besøket i kveld isteden for i morgen, og det blir bare svoger og samboer. De kommer såpass sent at middagsplaner må skrinlegges, så isteden har jeg tenkt å lage eggerøre og spekeskinke. I tillegg blir det litt ekstra til frokosten ;)

(:hallo: har fått lønn :lur: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Gjestene la seg ikke før 3.30 i natt :sjokkert: Gjett om jeg var trøtt :Gjesp: I dag også.. Føler meg rimelig slapp i dag, så det skal bli godt å få en hel natts søvn i natt ja!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Caitlin

I dag er en herlig og avslappende søndag. Ute var det -15 når jeg stod opp, men heldigvis hadde :hallo: fyrt i ovnen før han dro så jeg klarte og redde restene! Nå er det varmt og godt her. Jeg laget eggerøre og bacon til frokost, jeg og eldstemann koste oss med det. Minsten var alt avgårde til en kompis og nå har han tatt med kompisen hit. Fin kompis som leker og er rolig og høflig, er så glad når det er sånne han er venner med :Nikke:

Håper alle mammaer har en fin morsdag! - og at alle ikke-mammaer har en fin søndag :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

I det siste har jeg vært energiløs. Tiltaksløs, uten motivasjon, alt er et ork, deppa og trøtt. Å se for seg å gjøre stort annet enn å vaske litt klær og ligge på sofaen er som å tenke seg store fjell jeg aldri kan klare å bestige!

Jeg syns det var rart at jeg skulle plutselig føle det sånn, for jeg har jo hatt en periode der jeg har hatt energi og hatt lyst til å finne på ting osv. Tenkte det kunne være relatert til at jeg skal på sykehuset i morgen og gruer meg til at jeg antagelig kommer til å få en ny spreøyte - og vel, det gikk jo ikke så bra sist lissom :roll:

Men, i dag fant jeg ut at jeg kunne jo teste blodsukkeret litt, og voila - her er svaret gitt. Ettersom jeg har lagt på meg det siste halvannet året, har jeg nok fått diabetes tilbake på strupen - blodsukkeret mitt ligger alt for høyt gjennom dagen :sjenert:

:sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest padawan

oi, det høres ikke bra ut. jeg har merket det selv når jeg har hatt høyt blodsukker ved at jeg går rundt og er dritsliten.

Hva slags sprøyte skal du (kanskje) få i morgen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Caitlin

oi, det høres ikke bra ut. jeg har merket det selv når jeg har hatt høyt blodsukker ved at jeg går rundt og er dritsliten.

Hva slags sprøyte skal du (kanskje) få i morgen?

Nei, det er ikke det spor bra :tristbla:

Jeg tror det er snakk om kortisonsprøyte. Og selv om jeg i utgangspunktet ikke vil ha kortisonsprøyter i det hele tatt, så er jeg villig til å gjøre et forsøk for å se om det virker. Det er pga den piriformismuskelen som er så stram at den klemmer på isjiasnerven, så det gir meg lignende symptomer som ved prolaps. Bare det at jeg er så skeptisk til leger, jeg syns de roter og gjør så mye rart innimellom... Og han kirurgen sist som satt bedøvelse i slimposen i hofta gjorde jo vondt verre, så :sjenert:

Men klart at om det virker ville det være fantastisk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff.. :troest: Håper blodsukkeret ditt stabiliserer seg igjen. :klem:

Energiløs kan man vel gjerne bli generelt på denne tiden av året også. :hug: Håper sprøyta funker! :tommelopp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Caitlin

Sorry for jeg er så dårlig i dagbokland for tiden :sukk:

Er ikke stort bedre selv Appi ;)

I dag var jeg hos spesialisten på sykehuset. Dessverre, pga innstramminger osv - kan man i utgangspunktet ikke få disse injeksjonene med min diagnose. Legen var vel forsåvidt åpen for at muligheten kunne åpne seg, men ikke enda. Jeg fikk en sprøyte i dag som var blanding av vanlig bedøvelse og kortison, som potensielt kan bidra til å diagnostisere meg. OM jeg har effekt vil det være større sansynlighet for at jeg har effekt av en eventuell injeksjon. Jeg skal sende han mail med tilbakemelding etter vinterferien.

Injeksjonen heter botulinum toxin og er ganske riktig populært kalt botox ;) Den brukes jo som kjent til å fjerne rynker ved at den får musklene til å slappe av og det er altså det samme som er målet ved å sette det i piriformis-muskelen. Hvis muskelen slapper av og ikke lenger gnisser på isjiasnerver vil man kunne gå normalt uten å være anspent og stramme musklene uheldig, og noen kan på denne måten komme ut av en uheldig sirkel og bli bra! Andre kan trenge et par injeksjoner for å bli bra, noen blir kun bra mens injeksjonen fungerer og noen andre igjen vil ikke få noen bedring.

Injeksjonen koster ca 2000 kr stk og er ikke noe man uansett ville fått mer enn to ganger, men nå er det altså innstramminger og vanskelig å få til i det hele tatt.

Legen var fenomenal. Han mente at man måtte se helheten rundt alt sammen og var opptatt av mine andre sykdommer og problemer som han mente alt var med på å påvirke helhetsbildet.Han ga meg også tips til en fysioterapeut som var VIRKELIG god på dette og jeg har tenkt å ta en tlf til han!

Sprøyten jeg fikk var heldigvis ikke så vond som den jeg fikk hos kirurgen. Og i bilen hjemover var det bare så herlig, jeg hadde seriøst NULL vondt! Jeg visste ikke engang at jeg gikk rundt og hadde vondt HELE tiden. Ikke før det forsvant.

Men, det fins jo alltid et men. For NÅ gjør det mye mer vondt igjen. Jeg håper inderlig at det er fordi lokalbedøvelsen er på tur ut, han sa nemlig at kortisonen ikke virker ordentlig før i løpet av natten.

Blodsukkeret er en annen historie. Mitt fastende blodsukker i dag sier at jeg har diabetes. Uten tvil. Dessverre påvirker også kortisonet blodsukkeret, så det har ingen poeng i å få tatt langtidsblodsukker hos legen denne uka, og jeg blir derfor nødt til å vente til jeg kommer hjem etter vinterferien.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest padawan

broren min fikk diabetes som bivirkning på noen av medisinene han fikk så det er nok desverre ikke bare mat og fravært av trening som gir høyt blodsukker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Beklager at jeg har vært så dårlig til å besøke deg :sjenert: Kan jeg få legges inn? :kose:

Jeg har fått ny bok og har altså ikke rømt KG ennå :) Link i signaturen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...