Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

:skratte: :skratte: :skratte:

Jeg døøøøør!!! Jeg skulle ønske jeg kunne jobbe som Alaska state trooper altså, bare for å stoppe en bil og spørre vedkommende mens jeg lener meg mot vinduet: "Har du noe narkotika, ... kniv, ... revolver, ... bomber, ... eller bazooka på deg?" :skratte: :skratte:

Før i tiden, sånn når jeg var omkring 17 år hadde vi ikke sånne bokser med dip som vi har nå. Vi hadde dip i pulver som vi blandet med rømme og duppet vanlig potetgull i. Det var stor stas husker jeg, hver gang kjæresten min på den tiden fikk lønn, som regel på en fredag, og vi dro på butikken og kjøpte reker, fenalår, potetgull, dip, egg (til eggerøre), sigaretter og seigmenn. Så var det innom ølutsalget (jada, dette var i tiden før ølen kunne selges i butikk :gjeiper: ) og kjøpte en 12er med nordlandsøl. Så var det hjem og om kvelden var det seigmenn, dip, potetgull og sigaretter i skåler på bordet og ølen i hånda :fnise:

Sukk, så uansvarlig og herlig uproblematisk livet var på den tida :smoke:

(Og grunnen til at jeg kom på det var fordi jeg har kjøpt god gammeldags hvitløksdip i dag ;) )

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

:klemmer:

I dag skal jeg og minsten sette sammen pepperkakehuset og pynte det :nisseblunk:

Egentlig har jeg vurdert å bake en runde med kanelstenger også, men jeg vet ikke helt om jeg skal utfordre ryggen mer akkurat nå. Jeg har misbrukt den litt i det siste med baking, vasking, snømåking og trasking i butikk så jeg fikk noen advarsler her i går. Måtte legge meg i badekaret og myke meg opp litt, men det hjalp i allefall godt.

Heia Norge :danser::flagg:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Advarsel: Deppeinnlegg!!!

Jeg er skikkelig lei meg i dag. Isteden for å gå nedover går vekta nemlig helt feil vei! Jeg har prøvd lavkarbo, fedoninspirert og den såkalte spis minst mulig og gå på veggen kuren om hverandre i noen mnd nå og altså - ingen positive resultat. Selv om jeg forsåvidt trener et par ganger i uka og i grunnen trodde jeg spiste sånn delvis greit, så funker det ikke :tristbla: Legen min bare babler om at det kommer nok nye piller som kan hjelpe, men for det første vet jeg at jeg burde klare det uten piller og for det andre vet man jo ikke når det kommer... Jeg trenger ikke gå ned sånn at jeg blir supersexy og TYNN, men jeg skulle så gjerne gått ned de 10 kg jeg la på meg siden før siste operasjon :sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:troest:

Hva gjør legen for deg sånn konkret egentlig? Får du hjelp til å følge dietter, lister over hva du kan spise osv? Kostplaner? Kan en ernæringsfysiolog være noe?

Jeg føler ikke at legen din kanskje hjelper deg noe særlig :vetikke:

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er nok riktig Al. Det konkrete han har gjort er at han har regnet ut sånn ca hvor mange kcal jeg må holde meg under, samt at han sier at det skal komme nye slankepiller. Han har påstått de skulle komme i år, men nå er det da blitt til neste år...

Her jeg bor er det kun ernæringsfysiolog på sykehuset og der må man nok ha mer uttalte problemer enn jeg har pr nå.

Jeg tror noe av problemet mitt er at jeg ikke vet hva jeg skal spise som er både sunt og som holder meg mett! I tillegg har jeg nok utvidet magesekken en del for jeg må ha store porsjoner for å bli "nok" mett :sjenert: :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må si jeg blir litt skeptisk til en lege som setter sin lit til slankepiller :sjenert:

Kan du få hjelp av noen andre, tror du? Jeg syns ærlig talt at han burde gi deg en diettplan eller ihvertfall en oversikt over ting han mener både er sunt og mettende

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan du få hjelp av noen andre, tror du? Jeg syns ærlig talt at han burde gi deg en diettplan eller ihvertfall en oversikt over ting han mener både er sunt og mettende

Jeg vet at man kan dra inn til større byer, som er da 2,5 time herfra, for å få hjelp fra klinikker som spesialiserer seg på overvekt og slikt. Det er jo både langt og i tillegg har jeg sett at de tar seg grådig godt betalt for første konsultasjon! Men er det bare meg eller er alle som driver med sånt for lavkarbo? Syns bare det ser sånn ut...

I dag må jeg bake skuff-sjokolade-kake til juleavslutningen i kveld :nissegutt: , og den må være ferdig før jeg skal hente minsten som skal til lege kl 14. I kveld er det juleavslutning/luciafest med julegrøt, forestilling og kaker.

Får vel snart sette i gang da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Uff, så kjipt. Og vi veeet at du prøver alt du kan! Det er ikke muskler(eller den delen av mnd akkurat nå?!)

:troest:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er flink stort sett frem til middag. Middagsposjonene blir for store og resten av kvelden er bare å grave ned...

Luciafesten var kjempefin. Minsten sang i trio og var sååå flink :rodmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:troest:

Jeg forstår at det må være demotiverende, men husk at vi heier på deg alle sammen. :duskedame:

Så kjekt at luciafeiringen var fin. :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

I dag er vel antageligvis den aller siste dagen jeg har muligheten til å slappe av og ikke gjøre stort i det hele tatt! I morgen er det full rulle med fysio, møte for å fullføre rapporten om arbeidsavklaringa og på kvelden er jeg bedt på middag hos en venninne :hjerte: Gleder meg stort til middagen, selv om jeg er litt nervøs også- jeg kan altså ikke huske sist jeg var "ute blant folk" og det kommer noen flere som jeg aldri har møtt også. Men jeg har jo klaget på at jeg skulle ønske jeg hadde flere venner, nettopp for å være med på slike ting også, så det er bare å hoppe i det! Jeg har ikke tenkt å drikke, for det første er det jo torsdag så unger og alt har jo skole dagen etterpå, og dessuten er det 30 minutters kjøring og jeg syns det er litt dårlig gjort av meg å kreve at :hallo: skal hente meg sent når han skal på jobb osv. Det blir nok gøy uansett :biggrin:

På fredag er det husvask og enten da på fredag kveld, eller på lørdag kommer søstern oppover. Hun blir her til 22 desember! Tenkte oss en tur til Sverige for å fikse siste julematen også :nisse:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...