Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Takk dere!

I dag er minsten hjemme... igjen... Forbasket forkjølelse og halsvondt og feber som kommer og går hele tiden her :kjefte:

Heldigvis har jeg ikke noe spesielt på tapeten i dag, etter at jeg fikk flytta samtalen jeg skulle hatt. Nesten så jeg hadde en indre anelse om at fjompen skulle bli syk..

Jeg lurer på om jeg skal prøve å bake noen kransekakestenger i dag, men jeg har ikke helt funnet orken til det enda. Får se om den kommer smygende etterhvert ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

:sur: :sur: :sur:

:frustrert: :frustrert: :frustrert:

:angry: :angry: :angry:

Forbaskede kransekakedeig altså!!! Tror dere ikke at den hersens greia ble suppe isteden for deig?!?! ETTER at jeg hadde brukt for-ever på å skålde de teite mandlene :kjempesinna:

Ikke en bakt julekake i dette huset! Blir kjøpekaker over hele linja :jolie:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:vinke:

Håper minsten blir bra, fort. Her er halvparten av dem jeg bor med syke, så jeg har bedt dem holde seg langt unna meg. Nå skal det sies at dette er folk som tror de begynner å få influensa bare de hoster litt. Så det er jo ikke sikkert at de er så veldig syk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Syns alle er syke jeg TK... :sjenert:

Isted fikk jeg helt spunk her, så jeg henta frem potetgull og kick og endatil en kokosbolle :sjokkert: Pælma innpå en god del før jeg fikk kontroll over min schizofrene side og pakket det vekk igjen. Skaden var jo skjedd så i et anfall av ekstremt dårlig samvittighet tok jeg frem trimsykkelen og tråkket i vei... I 50 minutter og ifølge sykkelen forbrente jeg 600 kcal på 1,65 mil :trene:

Flink jente :legrine:

I morgen skal :hallo: være hjemme med minsten mens jeg skal på avklaringa fra 10 til 15 :daane: - og det er utenom den halvtimen jeg bruker på å kjøre hver vei...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Å, nå fikk jeg lyst på potetgull, men jeg kjøper ikke det. For potetgull smaker alltid best når andre har kjøpt det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Å så lette ungene var å få opp i dag :fnise: Rett inn på badet og ferdig i en fei, før de kom inn i stua og åpnet første kalendergaven ;)

Minsten blir alene litt til og fra i dag, jeg regner med det går fint. Jeg drar om en stund, så kommer :hallo: hjem til lunch en time, også henter han storebror etter skolen og kjører han hjem. Minsten kan ringe hvis det er noe og kalendergaven ble byttet litt på i går, så det ble en film gitt :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Caitlin

I går var siste fellesdagen på avklaringa. Nå har jeg ingenting før 12 desember, da er det møte med både dem og meg og NAV. Halleluja!

Jeg føler at jeg har kommet meg godt på bena igjen etter nedturen jeg hadde. Nå klarer jeg å se muligheter og reflektere over min egen situasjon igjen :nigo: Jeg håper fortsatt på jobben jeg har søkt på, men hvis det ikke blir noe så er det muligheter for at avklaringa hjelper meg inn på et eller annet sted. I utgangspunktet blir jo det for å "se om jeg kan klare jobb", men de sier at veldig mange har fått jobb på denne måten.

Nuvel. I dag er det fredag og vaskedag. Har allerede støvsuget hele huset og vasket badet. Nå får jeg vel reise meg og ta støvtørkingen og gulvvasken og så er det HELG :hoppendeglad:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Ferdig med huset :danse:

Vaskemaskin nr 2 står og durer, men bortsett fra den har jeg ikke en eneste ting til på tapeten i dag :5:

Ja, altså bortsett fra en ørliten tur ut for å handle litt tilbehør til taco-middagen i dag da ;)

I tillegg har jeg fått pakket inn fire pakker i dag, og nå mangler jeg altså bare 8 pakker, pluss 2 som jeg skal fikse for mamma til guttene, og så er jeg ferdig med julegavene. Jeg har stort sett en god peil på hva jeg skal kjøpe også så det er bare snakk om å dra ut og handle dem når :hallo: får lønn :sjarmor:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...