Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Har liksom forståelse av at han sjelden jobber overtid, eller? Har jeg tolket deg feil og at du kanskje var ironisk :fnise::klo: Er ikke helt våken i dag :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

:Hehe: That was not a bad idea, kanskje jeg kjører en time også så slipper du å kjøre noesomhelst :ler:

Jeg har vaska huset dere :lol: Snart helg her, bare den timen hos legen i morgen er ferdig så er alt i orden håper jeg! I morgen kveld skal jeg og eldstemann på kino også så det blir jo gøy ;)

:hallo: dro på jobb her i morges også ringte han hjem 10 minutter etterpå og lurte på om han kunne ta en vakt som ble ledig, så han blir borte til i morgen :glare: Jaja, pengene er kjekke i det minste..

:5:

Så flink du har vært!! :)

Masse lykke til hos legen i morgen! :klem:

Hva skal dere se?

Kjekt med penger ja! :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har liksom forståelse av at han sjelden jobber overtid, eller? Har jeg tolket deg feil og at du kanskje var ironisk :fnise::klo: Er ikke helt våken i dag :ler:

Jo, i det siste har det i grunnen blitt mange ekstra vakter da, og siden vaktene varer fra 7.30 ene dagen til 9 neste dag så er det jo ganske mange timer da. Det fungerer sånn at første vakta i mnd gir mye avspasering, mens de neste vaktene i samme mnd gir mer penger. Siden han alt har hatt noen vakter denne mnd er det jo synd å si nei til en del ekstra penger. Er bare kjedelig når han er borte hele kvelden og natta :sjenert:

:5:

Så flink du har vært!! :)

Masse lykke til hos legen i morgen! :klem:

Hva skal dere se?

Kjekt med penger ja! :jepp:

Takk for lykke til Mia :klem:

Vi skal se Twiligt :fnise:

Jeg fant på en ekstra ting til kalenderne :jepp:

Flax-lodd :jepp: :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg beklager dere, men de av dere som ikke har lyst til å høre på veldig masse klaging bør snu nå.....

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåååååååååååååååååååååååååå :murvegg::sur::sinna:

MR av hofta viste ingenting galt :sukk::(

Da blir jeg gående på ubestemt tid da, i påvente på å komme inn på sykehuset for en vurdering av en ortoped - og muligens ny MR av ryggen :cry:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg kjenner at det var tungt å plukke meg selv opp denne gangen, det er ikke bra! Jeg dro på kino i går kveld med eldstemann, vi så premieren på Twiligt, det var fint ;)

I dag har vi kjøpt dressbukse, skjorte og slips til eldstemann til skoleballet. Må få kjøpt noen sko også så er han shina og klar til å smelte noen pikehjerter ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker ikke at jeg på en måte har mistet litt motet. Men så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med det heller, eller om jeg skal. Dagene bare drar meg avgårde, jeg gjør det som må gjøres stort sett. Men det butter liksom litt imot, jeg kjenner at jeg ofte tenker "hva er vitsen".. Jeg merker at stemningen her hjemme blir dårligere, eller - ikke dårlig, men når jeg ikke snakker og drar alle med så er det stille. Folk setter seg rundt med sine egne ting, og det eneste som lager lyd og høres normalt ut er tv'en. Eller kanskje jeg bare innbiller meg det hele? Noen ganger er det bare så tungt å hente frem smilet...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Noen ganger trenger man litt tid for seg selv. Andre ganger trenger man at de rundt oss vet at ting kanskje ikke er helt bra. Å ha noen som kan motivere oss, trøste og støtte. :troest:

Jeg syns du utviser veldig mye motivasjon overfor deg selv her inne, og du er en inspirasjon for oss andre. Men man kan ikke alltid være på topp. Det vil dessverre alltid finnes dager som er vanskeligere enn andre, og det er lett for at poenget eller vitsen med å fortsette med noe forsvinner litt.

Hva gjør deg glad? Hva roer deg? Stresser deg ned? Finn tid i hverdagen til å gjøre denne ene tingen som gjør at det er enklere å smile.

Gå en tur. Les en bok. Del øyeblikk med familie og venner. Skriv det bort på KG.

:klem::troest:

Vit at du alltid kan dele ting med meg, enten her eller på pm, snupp :kose:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Takk dere :hug:

Jeg har omsider klart å hente meg inn igjen litt. Jeg er litt mer positiv i dag! :smilbla: Jeg tok mot til meg og dro ned for å snakke litt med fysioterapeuten min. Jeg har vel ikke vært der på minst 3 uker nå og jeg har hatt blandede følelser om det å trene. Det har vært mye vondt, jeg merker at jeg binder meg mye om dere skjønner. Holder igjen. Er redd. Og jeg forsøkte å sette ord på det i dag, sa at jeg er redd for ryggen, redd for at det skal bli en ny runde med operasjon og alt det der. Men samtidig er jeg også forferdelig lei meg for at jeg skal miste det jeg har trent opp... Og mens jeg stod der og fortalte og han forsøkte å si at han ikke tror jeg kan ødelegge noe mer eller gjøre vondt verre og at det kunne være en helt "vanlig" nedtur som han har sett mange ha i en treningsperiode så skjønner jeg plutselig. Siden dette var det som skjedde forrige gang, at jeg fikk et nytt prolaps, så har jeg på en måte låst meg selv helt inn i den gata- jeg ser ikke at dette kan være en midlertidig ting som kanskje bare varer en periode og som kanskje vil bli bedre uten at man nødvendigvis skal finne noen nye plager i ryggen som må gjøres noe med. Men jeg, som opplevde det "samme" i fjor, jeg har på en måte svartmalt absolutt alt, sluttet å trene og fokusert på at nå er det rett i kjellern igjen... Noen ganger kan man visstnok ha en del plager som kan ligne mine påstod han, uten at det nødvendigvis er noe nytt galt, men kroppen har på en måte ikke lært seg at man er friskere, den fyrer fortsatt av nervesmerte som før. Og uansett, om det nå er noe nytt, så tar det jo uansett den tiden det tar å komme til sykehuset, og eventuelt finne noe. I mellomtiden kan man vel like godt fortsette å trene og ikke la seg selv falle helt sammen igjen. Tilpasset selvsagt, ikke nødvendigvis like mange repetisjoner eller like tung belastning, men holde vedlike.

Og som fysioterapeuten sa; jeg vet du har ressursene, men du må tørre å bruke dem og forsøke å komme ut av den negative energien du nå skaper... Med andre ord :scorpis:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes du er så vanvittig sterk Beib! :klem:

Du som har det så tøft og har slitt så mye, og enda har krefter igjen til å "ta deg sammen". Det er så beundringsverdig!! :pls:

Får nesten dårlig samvittighet over det småtteriet jeg klager over, når jeg leser her i boka di om alt du må slite med.

Jeg er med deg på veien gjennom dette! :hug: Stå på! :duskedame:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...