Dancer Skrevet 11. januar 2011 #1 Skrevet 11. januar 2011 Hei! Jeg har hørt om en del som bruker sukrin i stedet for sukker. Er sukrin en form for kunstig søtning uten kalorier? Det har vært undersøkelser på f.eks. aspertam som kan være kreftfremkallende. Er det det samme for sukrin? Og isåfall - hvorfor erstattes ikke all tilsatt sukker i matvarer med sukrin? - Dancer
AnonymBruker Skrevet 11. januar 2011 #2 Skrevet 11. januar 2011 Hei! Jeg har hørt om en del som bruker sukrin i stedet for sukker. Er sukrin en form for kunstig søtning uten kalorier? Det har vært undersøkelser på f.eks. aspertam som kan være kreftfremkallende. Er det det samme for sukrin? Og isåfall - hvorfor erstattes ikke all tilsatt sukker i matvarer med sukrin? - Dancer Link!
Dancer Skrevet 12. januar 2011 Forfatter #3 Skrevet 12. januar 2011 Tusen takk for linken! Men hvorfor har ikke sukrin erstattet sukker helt? Hvorfor brukes det ikke i matvarer, godteri og tyggis i stedet for sukker og kunstig søtning? Selges det i matbutikken?
Aryia Skrevet 12. januar 2011 #4 Skrevet 12. januar 2011 Tusen takk for linken! Men hvorfor har ikke sukrin erstattet sukker helt? Hvorfor brukes det ikke i matvarer, godteri og tyggis i stedet for sukker og kunstig søtning? Selges det i matbutikken? Fordi det er mye dyrere? Tror jeg da. Fås kjøpt i div nettbutikker og på helsekostbutikker.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå