Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

Jeg har hørt om en del som bruker sukrin i stedet for sukker. Er sukrin en form for kunstig søtning uten kalorier? Det har vært undersøkelser på f.eks. aspertam som kan være kreftfremkallende. Er det det samme for sukrin? Og isåfall - hvorfor erstattes ikke all tilsatt sukker i matvarer med sukrin?

- Dancer

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hei!

Jeg har hørt om en del som bruker sukrin i stedet for sukker. Er sukrin en form for kunstig søtning uten kalorier? Det har vært undersøkelser på f.eks. aspertam som kan være kreftfremkallende. Er det det samme for sukrin? Og isåfall - hvorfor erstattes ikke all tilsatt sukker i matvarer med sukrin?

- Dancer

Link!

Skrevet

Tusen takk for linken!

Men hvorfor har ikke sukrin erstattet sukker helt? Hvorfor brukes det ikke i matvarer, godteri og tyggis i stedet for sukker og kunstig søtning? Selges det i matbutikken?

Skrevet

Tusen takk for linken!

Men hvorfor har ikke sukrin erstattet sukker helt? Hvorfor brukes det ikke i matvarer, godteri og tyggis i stedet for sukker og kunstig søtning? Selges det i matbutikken?

Fordi det er mye dyrere? Tror jeg da. Fås kjøpt i div nettbutikker og på helsekostbutikker.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...