Gå til innhold

Butterdeig som pai?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Går det ann og bruke butterdeig som paiskal?

Jeg har en pakke frosne butterdeiger men jeg aner ikke hva jeg skal bruke de til... :sjenert:

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Egentlig er det smartere å bruke butterdeig til små porsjonsterter synes jeg, enten søte til dessert eller salte som forrett/smårett. Det skal veldig lite til før resultatet blir veldig lekkert.

Britene er flinke til sånt, og her ser du mange eksempler på butterdeigbruk, enten som lokk til typiske britiske paier i ildfast form (dvs gryteretter, egentlig), eller som små, lette frukt- eller grønnsakspaier.

http://www.bbcgoodfood.com/search.do?keywords=puff+pastry&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...