MarianneE Skrevet 5. januar 2011 #1 Skrevet 5. januar 2011 Går det ann og bruke butterdeig som paiskal? Jeg har en pakke frosne butterdeiger men jeg aner ikke hva jeg skal bruke de til...
Gjest Spinell Skrevet 5. januar 2011 #2 Skrevet 5. januar 2011 Mente jeg hadde lest liknende spørsmål før her et sted, og det stemte visst Samme forfatter til og med... http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=488998&st=0&p=8060497&hl=paideig&fromsearch=1&#entry8060497 Noen sier det går an, andre sier det ikke gjør det. Jeg mener det går an. Her er i alle fall en oppskrift som baserer seg på ferdige butterdeigsplater
MarianneE Skrevet 5. januar 2011 Forfatter #3 Skrevet 5. januar 2011 Mente jeg hadde lest liknende spørsmål før her et sted, og det stemte visst Samme forfatter til og med... http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=488998&st=0&p=8060497&hl=paideig&fromsearch=1&#entry8060497 :dåne: :flau: :flau:
AnonymBruker Skrevet 5. januar 2011 #4 Skrevet 5. januar 2011 Egentlig er det smartere å bruke butterdeig til små porsjonsterter synes jeg, enten søte til dessert eller salte som forrett/smårett. Det skal veldig lite til før resultatet blir veldig lekkert. Britene er flinke til sånt, og her ser du mange eksempler på butterdeigbruk, enten som lokk til typiske britiske paier i ildfast form (dvs gryteretter, egentlig), eller som små, lette frukt- eller grønnsakspaier. http://www.bbcgoodfood.com/search.do?keywords=puff+pastry&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=&filterItem=
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå