Rosalie Skrevet 3. januar 2011 #1 Skrevet 3. januar 2011 Vi har igjen en halv rødkål etter julehøytiden, og vil gjerne ha noe annet enn retten rødkål. Noen spreke ideer?
spinnwild Skrevet 3. januar 2011 #2 Skrevet 3. januar 2011 RødkålsPai? Kunne vært spennende å prøvd det...
Rosalie Skrevet 3. januar 2011 Forfatter #3 Skrevet 3. januar 2011 Åja, glemte å nevne at jeg ikke spiser gluten, sukker eller gjær.
spinnwild Skrevet 3. januar 2011 #4 Skrevet 3. januar 2011 hehehe da blir det fort vanskeligere Har ingen erfaring med slikt jeg...
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2011 #5 Skrevet 3. januar 2011 Hva med rødkål rå sammen med noen andre grønnsaker og eventuelt frukt til en salat?
spinnwild Skrevet 3. januar 2011 #6 Skrevet 3. januar 2011 går jo sikkert helt fint å bruke som pålegg også... sammen med skinke el.
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2011 #7 Skrevet 3. januar 2011 Coleslaw: http://www.bbcgoodfood.com/recipes/7041/red-cabbage-and-fennel-coleslaw Eller kjøp noen rødbeter også og lag borscht: http://www.foodandwine.com/recipes/beet-and-red-cabbage-borscht
Gjest Lille-pus Skrevet 3. januar 2011 #8 Skrevet 3. januar 2011 Vi har igjen en halv rødkål etter julehøytiden, og vil gjerne ha noe annet enn retten rødkål. Noen spreke ideer? Finsnittet og blandet med appelsin, litt rosiner og pinjekjerner . som en variant av råkostsalat, Veldig godt (og fint å se på også) Tips til appelsinen(e): Hinnefrie appelsinbåter i biter er mye bedre å spise; -Skjær bort topp og bunn på appelsinene og skjær vekk absolutt alt skall og alt det hvite. Ta ut hinnefrie appelsinbåter ved å skjære på "innsiden" av hinnene på hver båt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå