AnonymBruker Skrevet 3. januar 2011 #1 Skrevet 3. januar 2011 Jeg skal lage lammelår, men har aldri laget det tidligere, så jeg trenger litt hjelp. Jeg har hørt at man kan bruke stekepose, så jeg har tenkt til det. Hvordan gjør dere det? Har selvf sjekket på matprat ol, men vil gjerne høre deres erfaringer. Skal man bruke steketermometer ? kan jeg i såfall bruke pose da? Jeg er ikke så flink på kjøkkenet, så jeg trenger GOD hjelp hehe. Takker for svar
#Mj# Skrevet 10. januar 2011 #2 Skrevet 10. januar 2011 litt seint nå kansje... jeg pleier ikke å lage i pose, men i en form med grønnsaker, urter, og litt vann i(blir veldig god saus) steketermometer er bra å ha, tror det er litt rosa når temperaturen er ca.70 grader. jeg hadde stekt det på ca. 150 grader i ovnen, og latt det hvile i minst en halv time, gjerne under folie og en kjøkkenduk.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå