Gå til innhold

Leirgryte


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AnonymBruker

Velg om du skal bruke leirgryta til fisk eller kjøtt. Jeg bruker den til elgkoteletter/småstek, lammekoteletter, nakkekoteletter og annet kjøtt som får plass. Det går fint å ha et lag poteter i bunnen, gulrøtter, løk mellom kjøttstykkene men er gryta for full må du beregne litt lenger tid. Du kan også bruke den til stek. Kjøttet blir veldig saftig og grønnsakene smaker av alle indigriensene og blir ekstra gode. Men serverer likevel andre kokte/dampede grønnsaker ved siden av.

http://forum.nybaktmamma.com/showthread.php?t=143582

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/531328-leirgryte/#findComment-8735001
Del på andre sider

Fikk leirgryte til jul, men syns ikke det er så mye oppskrifter å oppdrive (eller er det jeg som er dårlig til å lete kanskje)

Har dere noen tips til gode retter jeg kan lage i den eller link til en god nettside?

Det viktigste av alle ting er å huske på at en ikke må sette inn leirgryten i varm ovn.

Legg den i vann hver gang før bruk, alt etter hvor god tid du har, men minimum 20 minutter. Legg alt i leirgryta, kjøtt og poteter ønskede grønnsaker. Det er ikke nødvendig å tilsette væske. Sett stekovnen på 175´C, sett inn leirgryta og gå en lang tur. Maten er ferdig når dere kommer hjem. Mørt kjøtt...mmmm Husk, kun øvelse gjør mester :sjenert:

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/531328-leirgryte/#findComment-8735090
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...