Capricorn Skrevet 2. januar 2011 #1 Del Skrevet 2. januar 2011 Fikk leirgryte til jul, men syns ikke det er så mye oppskrifter å oppdrive (eller er det jeg som er dårlig til å lete kanskje) Har dere noen tips til gode retter jeg kan lage i den eller link til en god nettside? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/531328-leirgryte/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
KatteLatte Skrevet 2. januar 2011 #2 Del Skrevet 2. januar 2011 Prøvd å google "Römertopf" og sett på det som kommer opp? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/531328-leirgryte/#findComment-8732152 Del på andre sider Flere delingsvalg…
matentusiasten Skrevet 3. januar 2011 #3 Del Skrevet 3. januar 2011 Du kan jo lage "eltefritt brød": http://matentusiasten.blogspot.com/2010/12/elting-er-ut.html og http://matentusiasten.blogspot.com/2010/12/grovere-eltefritt-brd.html Leirgryte erstatter jerngryte, i dette tilfellet. Lykke til =) Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/531328-leirgryte/#findComment-8734315 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. januar 2011 #4 Del Skrevet 3. januar 2011 Velg om du skal bruke leirgryta til fisk eller kjøtt. Jeg bruker den til elgkoteletter/småstek, lammekoteletter, nakkekoteletter og annet kjøtt som får plass. Det går fint å ha et lag poteter i bunnen, gulrøtter, løk mellom kjøttstykkene men er gryta for full må du beregne litt lenger tid. Du kan også bruke den til stek. Kjøttet blir veldig saftig og grønnsakene smaker av alle indigriensene og blir ekstra gode. Men serverer likevel andre kokte/dampede grønnsaker ved siden av. http://forum.nybaktmamma.com/showthread.php?t=143582 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/531328-leirgryte/#findComment-8735001 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Numa Skrevet 3. januar 2011 #5 Del Skrevet 3. januar 2011 Fikk leirgryte til jul, men syns ikke det er så mye oppskrifter å oppdrive (eller er det jeg som er dårlig til å lete kanskje) Har dere noen tips til gode retter jeg kan lage i den eller link til en god nettside? Det viktigste av alle ting er å huske på at en ikke må sette inn leirgryten i varm ovn. Legg den i vann hver gang før bruk, alt etter hvor god tid du har, men minimum 20 minutter. Legg alt i leirgryta, kjøtt og poteter ønskede grønnsaker. Det er ikke nødvendig å tilsette væske. Sett stekovnen på 175´C, sett inn leirgryta og gå en lang tur. Maten er ferdig når dere kommer hjem. Mørt kjøtt...mmmm Husk, kun øvelse gjør mester Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/531328-leirgryte/#findComment-8735090 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå