Kittykat Skrevet 30. desember 2010 #1 Skrevet 30. desember 2010 (endret) Jeg tok kalkunen til tining først sent i går kveld ( midnatt ). Den er på 4,6 kg og skal tine i opptil 2 døgn ( i kjøleskap ). Jeg må ta den ut av kjøleskapet senest kl 12:00 i morgen formiddag, for den skal stå på kjøkkenbenken og tine i 2-3 timer i tillegg. Så da får den "bare" stå i kjøleskapet i 36 timer + ca 3 timer i romtemperatur. Er det lenge nok? Det er ikke ofte jeg lager hel kalkun til middag, så jeg er litt usikker.... Endret 30. desember 2010 av Kittykat
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå