Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Jeg tok kalkunen til tining først sent i går kveld ( midnatt ). Den er på 4,6 kg og skal tine i opptil 2 døgn ( i kjøleskap ). Jeg må ta den ut av kjøleskapet senest kl 12:00 i morgen formiddag, for den skal stå på kjøkkenbenken og tine i 2-3 timer i tillegg. Så da får den "bare" stå i kjøleskapet i 36 timer + ca 3 timer i romtemperatur. Er det lenge nok? Det er ikke ofte jeg lager hel kalkun til middag, så jeg er litt usikker....

Endret av Kittykat

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...