Lassie Skrevet 27. desember 2010 #1 Skrevet 27. desember 2010 Kan man spise skallet/skinnet på persimon? Det står her at frukten kan spises i sin helhet, men jeg synes det hørtes litt rart ut med det skallet... http://www.bama.no/eway/default.aspx?pid=241&trg=Content_6140&Main_4489=6177:0:10,4173&Content_6140=6178:0:10,4174
Safira Skrevet 27. desember 2010 #2 Skrevet 27. desember 2010 Jeg har pleid å gjøre det, skallet er jo ikke noe tykkere/eklere enn det på epler eller tomater(kanskje skallet på tomater er mer likt?).
afeio Skrevet 27. desember 2010 #3 Skrevet 27. desember 2010 Jeg har i hvert fall spist det hver gang, og lever fortsatt
Lassie Skrevet 27. desember 2010 Forfatter #4 Skrevet 27. desember 2010 Hehe, okei, da er det nok ingen fare Ble litt usikker, men tror egentlig bare det var pga de bladene på toppen Blir spennende å smake skinnet også nå da
MarianneE Skrevet 28. desember 2010 #5 Skrevet 28. desember 2010 spis i vei! Sharon -som jeg kaller frukten- er en av mine absolutt favoritter
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå