Gå til innhold

Persimon/kaki


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har pleid å gjøre det, skallet er jo ikke noe tykkere/eklere enn det på epler eller tomater(kanskje skallet på tomater er mer likt?).

Skrevet

Jeg har i hvert fall spist det hver gang, og lever fortsatt :)

Skrevet

Hehe, okei, da er det nok ingen fare :) Ble litt usikker, men tror egentlig bare det var pga de bladene på toppen ;)

Blir spennende å smake skinnet også nå da ;)

Skrevet

spis i vei!

Sharon -som jeg kaller frukten- er en av mine absolutt favoritter

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...