Tusle Skrevet 23. desember 2010 #1 Skrevet 23. desember 2010 Jeg tenkte å lage kolakaker og ser i oppskriften at det kreves natron, jeg har bare hornsalt, kan jeg bruke dette istedet? Eller vil det bare bli krøll?
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2010 #2 Skrevet 23. desember 2010 Jeg vet ikke hva kolakaker er, men man skal være forsiktig med å bytte ut natron med hornsalt. Av hornsalt kan det bli en ekkel bismak av amoniakk dersom deigen er for fuktig. Dette har å gjøre med et stoff hornsalt inneholder, som reagerer på fuktighet. Hornsalt er dermed bare i oppskrifter hvor det er lite fuktighet, som i tørre kjeks o.l. Så dersom det ikke er tørre kjeks/kaker det er snakk om, ville jeg ikke byttet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå