Gå til innhold

Blande smør og sukker til "smørkem"


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei :)

Har en oppskrift på sjokoladekjeks.

Det første som står er at smør og sukker skal blander til smørkrem. Skal smøret smeltes først, for deretter å blande inn sukkeret?? Evt hvordan blander jeg deg? Med mixer?

:klø:

Hilsen Baker`n ;p

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Nei, du skal ikke smelte smøret, men det er en fordel at det er romtemperert først. Du har smøret i en bakebolle, hakker det opp i klatter med en tresleiv e.l., tilsetter sukker, og rører til krampen tar deg. Friksjonen som oppstår vil få smøret gradvis til å mykne. Du skal røre helt til det blir glatt og hvitaktig. :)

Skrevet

mykt smør, hell over sukker og visp/knek/mos det inne med det verktøyet du har for hånden :) Den kan være en gaffel, stavmixer eller det du har tilgjengelig som klarer å blande noe :)

Skrevet

Det høres ut som om du skal blande det "hvitt" som det heter. Da smelter man ikke smøret. Jeg pleier å gjøre en kominasjon av å kuttte smørret (kan ikke være flytende) i mindre terninger og mose det litt inn i sukkeret før jeg setter på mikseren. Ehhh, tror jeg gjør det sånn fordi det blir litt tungt for mikserern vår i begynnelsen. Dette skal mikses til fargen blir hvit og ikke er smørgul lenger.

Det er hvertfall sånn jeg tokler det:)

Skrevet

Ok, tusen takk!!:)

Hva skulle man gjort uten KG! :fnise:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...