AnonymBruker Skrevet 13. desember 2010 #1 Skrevet 13. desember 2010 Jeg handlet inn to pakker på fredag, men har aldri prøvd pepperbiff fra kiwi før og lurer på om den kan stekes som en vanlig biff eller er best egnet i en gryterett og omtrent hvor lang koketid? Er sjelden jeg finner biffkjøtt som er mørt untatt indrefilet, entrecot... Hvordan er pepperbiffen fra kiwi? Er den brukende som biff?
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2010 #2 Skrevet 13. desember 2010 De er ikke ok som biff. Til det er de for seige. Mørt kjøtt må man betale for. Jeg bruker mine i lapskaus og gryteretter. Følger bare vanlig koketid iflg oppskriften. Erstatter jo annet grytekjøtt av okse.
Gjest Applestore Skrevet 13. desember 2010 #3 Skrevet 13. desember 2010 Jeg syntes de var overraskende møre, ikke drit møre, men møre nok. Jeg spiste de som "biff" og den gikk lett ned, men måtte tygge litt ekstra ved noen tilfeller.
Rosenrød Skrevet 14. desember 2010 #4 Skrevet 14. desember 2010 De fleste av disse biffene som jeg har spist, har vært overraskende møre. Jeg har spist dem som biff.
Gjest petre Skrevet 14. desember 2010 #5 Skrevet 14. desember 2010 Kjøpte for første gang fredag (i Oslo). De var faktisk veldig møre, hadde egentlig ikke tenkt å bruke dem som biff. Tok pakkene ut av kjøleskapet mange timer i forveien, kanskje det hjalp litt på modningen.
barnehagetanten Skrevet 14. desember 2010 #6 Skrevet 14. desember 2010 Ta kjøttet ut av kjøleskapet et par timer før du skal bruke det. En kan kjenne mørheten på et stykke kjøtt ved å stikke fingen inn i det: mørnet kjøtt gir etter. Pris har ikke alt å si for om kjøtt er mørt eller ikke.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå