Gå til innhold

Tynn seig lefse med glasur av sukker?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Til jul hadde min mor alltid syv sorter, men i tillegg hadde vi en lefsetype som jeg elsket over alle småkaker. Lefsa var veldig tynn den hadde en litt seig hard konsistens og noen ganger hadde den en glassur av sukker eller melis som satte en ekstra spiss på lefsa i tillegg til smør, sukker og kanel.

Tror denne lefsa ble bakt på helgeland i Rana.

Kan noen hjelpe med informasjon på denne lefsetypen. Mener lefsa hadde en gråaktig farge og hadde litt hard tyggemotstand.

Lefsa var og er sikkert fortsatt like god, men finner ikke noe om den på nettet, hjelp ønskes.

Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...