Gjest Bjmoen Skrevet 12. desember 2010 #1 Skrevet 12. desember 2010 Til jul hadde min mor alltid syv sorter, men i tillegg hadde vi en lefsetype som jeg elsket over alle småkaker. Lefsa var veldig tynn den hadde en litt seig hard konsistens og noen ganger hadde den en glassur av sukker eller melis som satte en ekstra spiss på lefsa i tillegg til smør, sukker og kanel. Tror denne lefsa ble bakt på helgeland i Rana. Kan noen hjelpe med informasjon på denne lefsetypen. Mener lefsa hadde en gråaktig farge og hadde litt hard tyggemotstand. Lefsa var og er sikkert fortsatt like god, men finner ikke noe om den på nettet, hjelp ønskes.
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2010 #2 Skrevet 13. desember 2010 Kan lite om lefser fra Rana. Men jeg fant et lefsebakeri i Nordland. De kan sikkert hjelpe! http://www.beiarlefs.no/3.html
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå